|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
diagnostyka w Szczecinie (niebanalny przypadek) |
Autor |
Wiadomość |
thugcee
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 1.8 '96
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2010, 14:57 diagnostyka w Szczecinie (niebanalny przypadek)
|
|
|
Witam.
Mam problem opisany tutaj. Byłem w dwóch warsztatach (ITM Auto i Orłowski Autodiagnostka) ale nie udało się stwierdzić przyczyny problemu. Dostaję tylko listę elementów, które może należałoby wymienić, ale bez gwarancji, że to pomoże. Dlatego poszukuję dobrego diagnosty, który zna się na Mitsubishi. Znacie może kogoś takiego? |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
thugcee
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 1.8 '96
|
Wysłany: 03-08-2010, 11:47
|
|
|
akbi napisał/a: | Tomasz Michalak
urzęduje pod Grójcem |
Dzięki za info. Niestety nie często podróżuję po Polsce, a specjalnie tam jechać to trochę za daleko (przynajmniej na razie tak mi się wydaje ) |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 10-08-2010, 14:52
|
|
|
thugcee, mozesz jechac do AutoArs na Krakowskiej (autoars.pl) lub AutoABC na Ku Sloncu (autoabc.pl).
W obu tych firmach pracuja ludzie ktorzy mogliby pomoc, choc z drugiej strony obie te firmy znane sa z tego ze dobrze sobie licza za naprawy:
- w AutoABC doswiadczylem tego na swojej skorze jak podczas zleconego przegladu auta gdzie mieli posprawdzac silnik i zawieszenie policzyli sobie rowniez za zarowki i ich wymiane choc nie byli o to proszeni
- w AutoArs bylem zadowolony z cen jak i naprawy przy okazji remontu skrzyni wiec zlego zdania nie moge powiedziec |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|
|