beger do rządu - i to łaske im robiła |
Autor |
Wiadomość |
J@rek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 09:57 beger do rządu - i to łaske im robiła
|
|
|
Ludzie, zatrzymajcie ten Świat, ja wysiadam.
Lepper to już było przegięcie do pęknięcia.
Ale beger???????????????????????????????????
Może od razu wybierajmy do rządu ludzi, którzy siedzą w pierdlu.
Po co udawać, że jest cacy?
PiS - pieniądze i stołki. Ciekawe czym nas jeszcze kaczyści urządzą. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-09-2006, 10:36
|
|
|
Było już dziś |
Just think...
. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 27-09-2006, 16:01
|
|
|
Ja wczoraj oglądałem wiadomości, czy fakty jakieś i po 10 minutach zacząłem się zastanawiać czy ja oglądam informację z polskiej polityki czy jakiś kabareton.
Zaczynam już wymiękać jak tego słucham czy to oglądam ... generalnie jestm bardzo tolerancyjny, ale ... i tutaj piszę z moim pełnym oburzeniem ... jak COŚ takiego może rządzić krajem ?????? |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 27-09-2006, 21:04
|
|
|
akbi napisał/a: | jak COŚ takiego może rządzić krajem ?????? | Zapytaj się tych którzy głosowali |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 28-09-2006, 08:35
|
|
|
Wiecie co Wam powiem - przestałem oglądać wiadomości. Czasem coś tam obejrzę, ale generalnie staram się robić swoje, a całą resztę mam w d...ie. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 28-09-2006, 08:51
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Wiecie co Wam powiem - przestałem oglądać wiadomości. Czasem coś tam obejrzę, ale generalnie staram się robić swoje, a całą resztę mam w d...ie. |
Mnie ostatnio wkur... na maxa. Takiego chlewu dawno nie widziałem. Niemniej jednak oglądam czasami tych matołów bo jakby nie było w jakimś tam stopniu mają niestety wpływ na moje życie. Nie chcę też, jak spora część społeczeństwa, podczas wyborów sugerować się ich wspaniałymi spotami reklamowymi, które nic nie mają wspólnego z rzeczywistością. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2006, 10:36
|
|
|
Ja już od dłuższego czasu nie oglądam wiadomości, bo tylko się denerwuję. Cóż z tego, skoro informacje atakują ze wszelkich możliwych stron. Media, rozmowy ludzi na ulicach czy w komunikacji miejskiej, dyskusje znajomych, rozmowy w pracy. Czasem żałuję, że nie mieszkam na bezludnej wyspie. Niezmiernie irytuje mnie to, że koalicja PiS trzyma się kurczowo miękkiej wyściółki stołków pod d** mimo, że nikt ich na tych stołkach nie chce widzieć. Tłumaczenia PiS-owców przypominają mi konferencje prasowe Urbana: plujesz im w twarz, a mówią, że to deszcz pada. Dzis padło nawet stwierdzenie, że Begerowej pomagały służby specjalne i wyposażyły ją w specjalistyczny sprzęt (który nota bene można kupić w niemal każdym sklepie komputerowym). Przed wyborami obiecywano rozliczenie SLD z afer ostatnich lat. Moje bardzo subiektywne zdanie jest takie, że w IV RP kaczej afer jest więcej i jakoś bardziej dotykają zwykłych ludzi. Zamiast wymądrzać się między sobą, rozliczać i przypisywać sobie cudzych zasług, może postaraliby się, by zapewnić Polsce i jej mieszkańcom jakąś przyszłość?! Tysiące jeśli już nie miliony wyjechały z kraju i nadal wyjeżdżają, a te pajace się cieszą, że bezrobocie spada.
A najsmutniejsze jest to, że nawet w przypadku posłania PiS-owców na zielona trawkę, lud znów da się omamić obietnicami gruszek na sośnie i pójdzie znów głosować na tych, którzy najwięcej tych gruszek obiecają. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 28-09-2006, 12:23
|
|