|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kto wesprze garażem? (najazd, kanal itp w okolicy) |
Autor |
Wiadomość |
bartek_fc
Forumowicz
Auto: Galant V6 Kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2010, 10:46 kto wesprze garażem? (najazd, kanal itp w okolicy)
|
|
|
Czesc , witam wszystkich
Moj pierwszy post , od niedawna jestem mocno zaCarismowany i od razu mam takie pytanie czy ktos z BDG okolic ma moze garaz do udostepnienia od czasu do czasu by cos podlubac (wdziecznosc za taka przysluge oczywiscie okazana zostanie nalezycie w walucie piwnej i zwrocie kosztow za prad ).
Moja Kari parkuje na strzezonym a tam za bardzo sie nie podziala, na chodniku to tez nie robota
Obecnie tez sprawa jest pilna bo kolega z Cytrynka zmielil swoja skrzynie i gdzies trzeba by ja wymienic. Ewentualnie moze ktos zna jakis publiczny kanal/najazd w okolicy
Pozdro |
|
|
|
 |
eggforever
Forumowicz EFE

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-08-2010, 08:59
|
|
|
głęboki kanał potrzebujesz? pytanie może głupie ale mam taki na 1,2m kanał i trzeba trochę kucać. A jeśli to nadal aktualne to pisz... Może będzie Ci odpowiadać. |
|
|
|
 |
|
|