|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wahacze do pajero na allegro |
Autor |
Wiadomość |
Maciejt1234
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 2.8
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Mighn
Mitsumaniak
Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Pomógł: 4 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 270 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-08-2010, 20:48
|
|
|
Jak masz nie zżarty wahacz to ładuj w swój polimery i tyle, jak jest pordzewiały to najpierw zapytaj Zbyszka czy i za ile ma... |
|
|
|
 |
Maciejt1234
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 2.8
|
Wysłany: 10-08-2010, 21:35
|
|
|
no tak ale nowe whacze to tez nowe sworznie gratris,
jesli poliuretany to ktore polecasz bo juz sie pogubilem czytajac forum, dodatkowo ja nie chce obnizac komfortu a poliuretany sa czesto bardzo twarde (prawda to??) |
_________________ Maciej |
|
|
|
 |
Mighn
Mitsumaniak
Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Pomógł: 4 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 270 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-08-2010, 21:47
|
|
|
Z poli też się już pogubiłem - co firma to robi inne, ale często da się dogadać jakiej twardości mają ci zrobić, ja np. do swojej ś.p. Vectry zamawiałem specjalnie ultra twarde i zrobili takie, że prasą nie szło ich na miejsce wcisnąć a do pajerki jeszcze nie szukałem, bo jedyne co mam do wymiany to gumki drążka stabilizującego - a to już mam z jakiś starych zapasów (nie pasowało do czegoś tam w UAZ-ie a do miśka będzie idealne)
Natomiast trzeba się samemu siebie spytać czy lepiej odświeżyć oryginalną część, czy też pakować się w jakiś zamiennik, który może się okazać lipą - i temu pisze że jak już to z pewnego źródła - bo jakos do allegro zaufania zbytniego nie mam... |
|
|
|
 |
|
|