|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZLOT 2010 - po drodze pomóżmy polakom w Kazahstanie!!! |
Złożysz swój podpis popierając projekt ustawy PAH? |
TAK!!! Nic mnie to nie kosztuję a mogę pomóc rodakom! |
|
100% |
[ 1 ] |
NIE... nie dam rady mimo przejazdu przez punkt zbierania podpisów bo nie mam czasu... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 1 |
Wszystkich Głosów: 1 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-08-2010, 12:58 ZLOT 2010 - po drodze pomóżmy polakom w Kazahstanie!!!
|
|
|
Witam, nie będę się za bardzo rozpisywał...
Przypadkiem gdy klikałem dzisiaj na Pajacyka zauważyłem link do organizacji PAH, i jak można im pomóc i czym się zajmują, jedną z form pomocy jest poparcie ich projektu ustawy dot. repatriacji polaków wywiezionych do ZSRR w latach 30' i 40'
Szczególy są opisane tutaj.
Wystarczy "po drodze" na zlot, szczególnie kiedy jedziemy grupą zatrzymać się pod jednym z tych adresów i złożyć podpisy!!! Zachęcam do pomocy!!!
Tutaj jest kompletna strona opisująca całą akcję.
Od razu w tym temacie chcę pozbierać głosy osób które zdecydowały się pomóc, będziemy mieli miejsce żeby wiedzieć jaki udział mieliśmy w tych 100 000 potrzebnych podpisach!!! |
|
|
|
 |
|
|