Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
nabijanie i czyszczenie klimy w Lublinie
Autor Wiadomość
adm78 
Forumowicz

Auto: galant 2,5v6 Avance 99r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-08-2010, 18:48   nabijanie i czyszczenie klimy w Lublinie

Witam Mitsumaniaków z Lublina

Ponieważ moje doświadczenia ze stacjami serwisu klimatyzacji w Lublinie są ... bez komentarza... moze doradzicie stacje, gdzie w galu zrobia to dobrze (moze byc na priv). Zalezy mi równiez na dobrze zrobionym odgrzybianiu, bo żonka w ciązy i niedługo z bobasem bedziemy jeździć :) ) więc musi byc czyściutko :) nie robiłem odgrzybiania samodzielnie i nie chce teraz eksperymentować, a czuje juz nieprzyjemne zapachy na poczatku jazdy.

pozdrawiam

radek79 
Mitsumaniak

Auto: x5
Wysłany: 16-08-2010, 20:02   

witam polecam AUTO=LUX KALINOWKA 53 na wylocie na SWIDNIK po prawej stronie tel.501712835
robiłem u nich klimę i gaz tak że szczerze polecam
moje http://forum.mitsumaniaki...1458294#1458294

tomasek 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Wysłany: 17-08-2010, 07:31   

Powiem tak klime naprawiałem i nabijałem w sabacie na budowlanej nie było tanio ale zrobili ale nie wykryli że słabo chłodzi dopiero chłopaki na Wrońskiej sprawdzili i okazało sie że mam pozapychany nawiew i dlatego jest mało wydajna :!: a winna była zasyfiona chłodniczka w kabinie zaraz za filtrem także chłopaków z Wrońskiej moge ci polecić :mrgreen:

_Slawek_ 
Mitsumaniak

Auto: E-DE3A, 5FNRL
Wysłany: 17-08-2010, 11:16   

Ja robiłem klimę w 2 bolidach na Rzemieślniczej 8 w Krawczyk Serwis tel. 792501601. Wprawdzie nie musiałem odgrzybiać, ale w jednym przypadku był problem z elektryką i poradzili sobie sprawnie. Także wrażenia odniosłem bardzo pozytywne. Uczciwi, rzetelni i wydaje mi się, że nie drodzy.

Odpowiedz do tematu