|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Panasonic CQ-C1311N , gdzie jest sterowanie wzmakiem ? |
Autor |
Wiadomość |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 01-10-2006, 16:27 Panasonic CQ-C1311N , gdzie jest sterowanie wzmakiem ?
|
|
|
mam problem ostatnio mialem okazje kupic radio Panasonic CQ-C1311N za dobra cene (100% legalnie , pudelko i inne pierdoly ) , podlaczam do mojego wspanialego Colta , wzmak podlaczam , patrze .... zostal mi jeden kabelek ..... sterowanie wzmacniaczem .... patrze .... a w radiu nie ma takiego wyjscia ..!!!!! (wczesniej mialem Sony CDX-CA700x , i normalnie mialo takie wyjscie ) , co robic czy to jest normalne ( sa czincza na wzmacniacz , a nie ma kabelka sterujacego ?)
Czy tez zostawic Soniacza i sprzedac Panasonica (wzielem Panasonica bo mial mp3 i fajny wyglad , cena tez byla atrakcyjna bo ziomek wyjechal do irlandi i kupil sobie radio z dvd , panasonic juz mu nie byl potrzebny )
Prosze o pomoc |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 02-10-2006, 11:21
|
|
|
Podłącz sterowanie wzmacniaczem - czyli REM (włączanie wzmacniacza) pod przewód radia odpowiadający za wysuwanie anteny elektrycznej. Albo zrób sobie pstryczek którym będziesz podawał "+" na ten kabelek sterowania. |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 03-10-2006, 08:52
|
|
|
josie napisał/a: | Podłącz sterowanie wzmacniaczem - czyli REM (włączanie wzmacniacza) pod przewód radia odpowiadający za wysuwanie anteny elektrycznej |
dziala Wielkie dzieki
(ale tez ci z Panasonica ze nie dali kabelka na wzmacniacz .... z reszta nie wazne )
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|