Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wrześniowy Spot - Techniczny
Autor Wiadomość
tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Auto: EA5A '01
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2010, 21:14   

Wowik napisał/a:
trawkins napisał/a:
A oczywiście będzie tez Radio Legnica i wywiady , potem wizyty w zakładach pracy ....

Puchar ma wszystko co zapragnie!!!!!!!!

BEDZIEMY GO PRZYTULAC I PIELEGNOWAC, GLASKAC I PIESCIC SLODKIMI SLOWKAMI
:finga:

BTW. 44 auta i wuchta wiary, coz szalu w porownaniu do zeszlego roku nie bylo, jednakze klimat naszych spotow wspanialy byl, jest i bedzie.

Deo
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2010, 21:32   

Dziękuję wszystkim za miło spędzoną niedziele :) wielkie brawa dla organizatorów :!: miło było was znowu spotkać i do zobaczenia na Wilkasach :)

trawkins
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2010, 21:38   

no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.

ps: Hubert pomyślności

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Wysłany: 22-08-2010, 21:53   

trawkins napisał/a:
no i ja jestem w domu było super fajnie szkoda ze to mój ostatni spot ale Przemek możesz liczyć na nasz pomoc. Zegnam się z wami wariatami.

ps: Hubert pomyślności

TRAWA - BYLES I BEDZIESZ MOZGIEM OPERACJI DOLNOSLASKIEJ NA ZIEMI SWIETEJ I CHILL DA wulgaryzm OUT :mrgreen:
A reszte zalatwimy w Wilkasach :finga:
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-08-2010, 21:54, w całości zmieniany 1 raz  

trawkins
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2010, 22:12   

sorki ale decyzje już podjąłem, ale tak jak rozmawiałem z Przemkiem będę pomagał, regionowi dolnośląskiemu

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Wysłany: 22-08-2010, 22:21   

JA musze pochwalic zaplecze kulinarne, ktorego managerem a zarazem kucharzem byl slynny Radek...wybor jak i wyrob wysmienity :wink:

Gruby96 
Mitsumaniak

Auto: Eclipse Spayder GTS
Wysłany: 22-08-2010, 22:26   

było jak zwykle super i tak jak mówi Tucci jedzonko palce lizać jak u mamy :biggrin: Trawa wielkie dzięki za spontanicznego spota ,Salater masz obiecane u mnie wychylenie wiesz czego :twisted: ale wulgaryzm wilki w lesie
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-08-2010, 22:27, w całości zmieniany 1 raz  

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Wysłany: 22-08-2010, 22:31   

Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic...

Gruby96 
Mitsumaniak

Wysłany: 22-08-2010, 22:33   

tucci napisał/a:
Grubcio, tak mile spoty to chyba zasluga pancia, przeciez wczesniej byl na dolnoslaskim szlam jak mowili ci i tamci, i dolny byl zablokowany przez miesiac...chyba trzeba mu bedzie pifo postawic...

i nie tylko :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 22-08-2010, 22:39   

Gratuluje rekordowego Spotu i cieszę się, że wszystko się udało.
Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Głosiu 
Nowy Forumowicz

Auto: GALANT 2.0 / Proton 415
Wysłany: 22-08-2010, 22:41   

Okie dokie, jako nadworny fotograf imprezy melduję, iż mam parę ciekawych fotek...
Zdjęcia nie obrabiane, zgrane prosto z aparatu.

A więc raz, dwa, trzy, próba wklejania :)

el organizatorre :)

ostatnie poprawki...

jaworskie Eclipsiaki i mój Gal...

oraz ich posiadacze :) cfffaniaki :)

A to ja :)

Na koniec fotka na tapetę :) mam nadzieję, ze się spodoba...

CDN...
Ostatnio zmieniony przez Głosiu 23-08-2010, 00:46, w całości zmieniany 8 razy  

trawkins
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2010, 22:41   

Jutro umieszczę zdjęcia i filmy,dzisiaj już nie dam rady. Troszkę tego będzie wiec umieszczce to na moim serwerze bo nie każdy ma konto na rapidshare.

Gruby96 
Mitsumaniak

Wysłany: 22-08-2010, 22:51   

Hubeeert napisał/a:

Jednocześnie w związku z niezrozumiałym, dla mnie nagłym wysypem wulgaryzmów proszę o opamiętanie.

sorry chwile słabości miałem

Adam_Eclipse 
Nowy Forumowicz
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 2G
Wysłany: 22-08-2010, 22:54   

Nic dodać, nic ująć, imprezka była takaaaaa... :D miło było kolejny raz się spotkać i przy okazji ponownie pobić rekordzik :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 22-08-2010, 23:01   

Gruby96 napisał/a:
sorry chwile słabości miałem

OK, ale nie dotyczyło to tylko Ciebie...
Z mojej strony - cieszę się, że Dolnośląskie podniosło się z sytuacji jaka była realnym zagrożeniem dla istnienia tego podforum.
Poznałem sporo z Was na Zlocie w Grudziądzu, bawilismy sie razem w nocy na grillu i zapamietałem Dolnoslązaków jako fajną ekipę. To co stało się potem i to jak nagle ludzie, którzy się znali zaczęli się nienawidzić było dla mnie i dla wielu szokiem.

Mam nadzieję, że to jak to wygląda obecnie będzie na stałe.
Przy okazji jeszcze coś ode mnie - to, że uczestniczyłem w zakładaniu Klubu nie oznacza, że MM to ja, lub, że czuje się Prezesem/właścicielem/nadzorcą itd. To oznaczy tyle, że wiem jakie były nasze założenia i po co to zrobilismy. Widząc teraz akcje typu podziały wewnątrz MM mam taka smutną refleksję, że przez te 5 lat wiele się zmieniło a Klub MM nie dla wszystkich znaczy to co znaczył na początku...

Dzieki Wam udało się to naprawić. Bo działacie dla innych a taka była idea Klubu - działać bezinteresownie dla innych.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu