|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podświtlana popielniczka |
Autor |
Wiadomość |
Buzu
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 96
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2010, 14:23 Podświtlana popielniczka
|
|
|
Witam!
szukałem i znaleźć nie mogłem.
Chciałem podświetlić popielniczkę. Ściągnąłem osłonę i zobaczyłem ze do popielniczki są doprowadzone jakieś dwa kabe- i tu pierwsze pytanie- co to za kable?
a drugi czy już ktoś podświetlał a jeśli tak to jak to zrobił albo czy ktoś ma pomysł jak to zrobić. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 23-08-2010, 15:31
|
|
|
Buzu napisał/a: | Ściągnąłem osłonę i zobaczyłem ze do popielniczki są doprowadzone jakieś dwa kabe- i tu pierwsze pytanie- co to za kable? | Od podświetlenia popielniczki. |
|
|
|
 |
Starion
Forumowicz The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2008 Posty: 202 Skąd: Derby (UK)
|
Wysłany: 24-08-2010, 10:29
|
|
|
Dokładnie, to od podświetlenia czyba że sobie ktoś jeszcze coś u Ciebie wyprowadził do popielniczki bo ludzie różne rzeczy w tych kieszonkach montują. Ale podświetlanie chyba powinno być fabrycznie w każdym Colcie, u mnie np. świeci się takim przyjemnym żarówkowym światłem |
|
 |
dlamer [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2010, 12:30
|
|
|
Te kabelki są wpięte do takiej wtyczki która jest jednocześnie osłonką żarówki. Złap to palcami i przekręć - po chyba pół obrotu ta wtyczka wychodzi i już możesz wymienić żarówkę na nową. |
|
|
|
 |
|
|