Kto wybiera się na zlot do Wilkas przez Boćki? dr. kr. 19 |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-08-2010, 11:19 Kto wybiera się na zlot do Wilkas przez Boćki? dr. kr. 19
|
|
|
Witajcie, pytanie dokładnie jak w temacie, czy ktoś z szanownej braci podlaskiej wybiera się na zlot do Wilkas przez Boćki i mógłby mnie po drodze odwiedzić celem zabrania 3 rulonów kalendarzy klubowych i dostarczenia ich do organizatorów zlotu - najlepiej Martynce - koszmarkowi??? Szkoda, żeby się zmarnowały... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
|
Wysłany: 24-08-2010, 22:48
|
|
|
kolego z chęcia moge wpaść do Bociek i podrzucic te kalendarze na zlot.jak cos to na Pw sie odzywaj |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 25-08-2010, 09:44
|
|
|
hej, dzięki - już mam transport - Robert (sigma) wskoczy i zabierze kalendarze, a później już coś tam organizatorzy zlotu z nimi zrobią... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2010, 20:30
|
|
|
Tak jest, odebrałem dzisiaj kalendarze od Kordiana, sam jestem juz w Gizycku (i widziałem juz kilku mitsumaniaków w swoich autach jadąc przez Giżycko ) i przy okazji przekazuje wszystkim pozdrowienia od Kordiana ...a za mna jechała sigma, w kolorze mojej, widziałem w lusterku...kto to?? |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 25-08-2010, 21:59
|
|
|
Udanego Zlotu!!! Pomyślcie o mnie w piątek - tego dnia mam wyjęcie szwów... i znowu nie będzie mnie z wami, buuu... |
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 26-08-2010, 00:20
|
|
|
bubek, myśmy się dzisiaj w giżycku pod żabką nie widzieli przypadkiem? :> 5osobowa grupka, 2 koszulki zlotowe i Maretzky w czapeczce Mitsumaniaczej? :> Jak możesz to te kalendarze wcześniej mi podrzuć. |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2010, 09:15
|
|
|
koszmarek, rzeczywiście byłem pod żabką ale jak to się stało, że Was (grupki) nie widziałem ??!! .... podrzucę kalendarze jutro, czyli w piątek chyba, że są potrzebne na dzisiaj to ja stacjonuję w miejscowości Grajwo (nie mylić z Grajewo ) |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 26-08-2010, 12:02
|
|
|
bubek, no tak myślałam że wy sasasa dobra to jutro czekam na rejestracji |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2010, 13:42
|
|
|
A o której sie wszystko zaczyna ?? żebym nie przyjachał za wczesnie czy za późno |
|
|
|
 |
|