|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 13:03 |
Może jakieś małe spotkanko misiów z WM |
Autor |
Wiadomość |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2006, 08:52 Może jakieś małe spotkanko misiów z WM
|
|
|
Możę jakieś małe spotkanko np w Giżycku. Osobiście od niedawna mam misia i mało o nim wiem, tym samym od niedawna zaglądam na forum i z chęcią bym poznał mitsumaniaków z okolic. |
|
|
|
 |
Smoczka [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2006, 21:50 Giżycko
|
|
|
dany642- widże, że nikt nie podjął wątku. W Giżycku bywam czesto, bo stąd pochodzę i tam mam Mamę i Brata. Może się spotkamy kiedyś? Rozglądaj się za MSS srebrnomiętowym na suwalskich numerach (BS 24140) z blondynką za kierownicą. . |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 07:46
|
|
|
Hey!
Nie ma sprawy!
Amoże jakieś małe spotkanie maniaków z suwałk, bo chyba jest tak paru??? |
|
|
|
 |
xjacobs
mod MSS
Auto: MSS 1.6 2004 / 406 coupe 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2009, 16:05
|
|
|
oj trochę za późno dorwałem ten temat, bo często widziałem właśnie takiego ss na suwalskich numerach i coś mnie tknelo ze wlasciciel moze byc związany z mitsumaniakami no coz, innym razem |
|
 |
siwy
Forumowicz
Auto: lancer 1.6 16v (4G92) Turbo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2009, 16:17
|
|
|
hmmmmm, spotkanko fajna sprawa;) jezeli ktos z olka sie skusi to i ja sie chetnie pisze, chyba ze misio pójdzie juz na warsztat ;P |
_________________ Moc jest bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro zabawą, a Turbo podstawą
 |
|
|
|
 |
|
|