|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Urodziny Norauto, Takie Fajne Promocje :P |
Autor |
Wiadomość |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 14:49 Urodziny Norauto, Takie Fajne Promocje :P
|
|
|
CZeść ludzie:)
Jadąc dzisiaj obwodnicą, mijając Norauto zauważyłem ciekawe promocje w stylu
"Kupisz 4 alusy, dostajesz komplet zimowek Nokian Gratis"
i nastepna
"kupisz 2 amorki (Monroe) dostajesz nastepne dwa gratis"
Co myślicie o tych bajerach i o Norauto, warto?
Dzwoniłem do nich to amorki gaz na przod do mojego gala 740 zł parka !!!! Wiem chłopaki trochę przesadzają, do tego montaż i geometria kół 150 zł, tedy dostajesz gratis na tył. Zamykamy się w 890zł za komplet+montaż+geometria... KYB akurat nie mają
A za alusy w promocji z oponami zażyczyli sobie jakieś 1850 zł z kompletem zimówek Nokianów... dużo ... ale ... no wlasnie co o tym myślicie?
Mam akurat amorki w rozsypce, bo budowa naszej autostrady, przypadkiem niszczy pozostałe drogi STG-GD, a do pracy jechać trzeba;) Po prawie roku zawiecha mi się wali.... i teraz tylko zastanawiam się kiedy przyjdzie czas na misę olejową... kto przejeżdzał przez przejazd kolejowy w Gołębiewie to wie o co mi chodzi:P No i w zimówki też myślę się doposażyć.
Pozdro |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 02-10-2006, 14:58
|
|
|
Pierwsza promocja ujdzie (pytanie jaki rozmiar), ja za 195/60/15 Nokian WR płaciłem jakieś 350 zł/szt. Alusy z puszek od piwa to specjalność knur-auto - też trzeba zwrócić uwagę na markę felg......
A co do amorków monroł - może jakby zapłacili mi 890 zł, to pozwoliłbym się zbliżyć do samochodu z nimi......(jeszcze drugie tyle i pozwoliłbym zamontować - od nich do zakładu montującego KYB mam tylko 15 km) |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:05
|
|
|
heh..... szczerze mówiąc myślałem że ktoś z was powie dobre słowo o monroe, ale czy są aż tak obleśne??? KYB poszukałem w Gdyni z jakiejs hurtowni za 994 zł za komplet + wysyłki i inne pierdoły, razem ok. 1050zł. No ale trzeba je też jakoś zamontować co troszkę zwiększy koszta
A alusy to jakieś, FMG Racing, takie żebrowane. Znalazłem u allego te same albo podobne, jednak ja pytałem się o rozstaw srób 4x114 i mi zaspiewali te PRAWIE dwa tysiaczki. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:08
|
|
|
baniol napisał/a: | szczerze mówiąc myślałem że ktoś z was powie dobre słowo o monroe, ale czy są aż tak obleśne??? |
Jeszcze bardziej - 40000km i szmelc. Dla ułatwienia wyboru dodam że 3 pozostałe mające 300000km przebiegu KYB wciąż miały po około 70% |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:09
|
|
|
a jaki rozmiar felg? 14' 15' 16' |
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:14
|
|
|
Felgi 15" cali.
Cytat: | 3 pozostałe mające 300000km przebiegu KYB wciąż miały po około 70% |
No dobra kto mi powie gdzie najtaniej gazowe KYB w Trójmieście i okolicach? |
|
|
|
 |
Bartek

|
Wysłany: 02-10-2006, 15:41
|
|
|
baniol napisał/a: | szczerze mówiąc myślałem że ktoś z was powie dobre słowo o monroe, ale czy są aż tak obleśne??? |
Są ładne i czarne..... mają fajoskie czarno-niebieskie pudełka......... obleśne na pewno nie są |
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:45
|
|
|
Hehe troche pozytywnego spojzenia na swiat nie zaszkodzi, prawda
Co do felg znalazlem to http://moto.allegro.pl/sh...?item=130807218
To chyba te same tylko ze u allego masz za 999zł a w Norauto 1850zł z Nokianami... Promocja... no chyba że Pan sprzedawca za 17" śpiewał |
|
|
|
 |
Bartek

|
Wysłany: 02-10-2006, 15:51
|
|
|
U włoszczyzna..... dobra do zupy, ew. pizza i inne kulinria, wystrzegam się wyrobów włoskiego przemysłu ciężkiego...... wystarczy mieć przez 2 miesiące samochód na F z turyńskich zakładów.... |
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:52
|
|
|
Eee... Okej |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-10-2006, 15:54
|
|
|
baniol napisał/a: | No dobra kto mi powie gdzie najtaniej gazowe KYB w Trójmieście i okolicach? |
mimo wszystko od Japaneze |
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2006, 16:11
|
|
|
Cytat: | mimo wszystko od Japaneze |
No tak... a jaki jest do niego kontakt??? i co się z nim dzieje? NA maile raczej niechętnie odpisuje, przynajmniej mi |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-10-2006, 16:24
|
|
|
To weź i zadzwoń. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
baniol [Usunięty]
|
Wysłany: 03-10-2006, 16:48
|
|
|
Ok, temat amorków załatwiony KYB gazowe, komplet za 840 zł i to ze sklepu w moim mieście, kto by pomyślał <lol> |
|
|
|
 |
|
|