Zamknięty przez: pamar 17-02-2011, 14:43 |
ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!! |
| Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2010, 14:38
|
|
|
| Aga napisał/a: | | wątpię aby ośrodek zgodził się na rozstawienie namiotów czy przyczepy (jeśli jest miejsce) gdy nie wszystkie pokoje będą zarezerwowane... |
na to bym nie liczyła |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Blondi
Mitsumaniak admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
|
Wysłany: 08-09-2010, 15:47
|
|
|
| Więcej optymizmu, może poczekajmy aż Forest wróci i po niedzieli się coś więcej dowiemy. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2010, 19:21
|
|
|
Generalnie, to gdybał nie będę. Na stan teraźniejszy wiem tyle ile wiem. Przedstawiłem sprawę. Resztę można dogadać / wynegocjować.....
Więc co za tym idzie to nie mam pojęcia na czym staną pertraktacje. To co napisałem to oferta ośrodka służąca głównie jako reklama w celu promocji go tu na stronie co by został wybrany jako miejsce na zlot.
Właściciele i kierownictwo stanęli na wysokości zadania i przedstawili bardzo wyczerpującą ofertę.
Zapewne będę musiał jechać tam kilka razy....bo jak już zapadnie decyzja to będzie trzeba to po dopinać i spisać jakąś umowę.....
Zanim to nastąpi to trzeba konsultować, pytać, negocjować etc....bo ja też jakoś nie mam zamiaru płacić bóg wie ile...
Co do namiotów i ew przyczep.
Można dostawić, pod warunkiem że braknie miejsc......czyli że ośrodek zostanie zajęty w całości.....
Jak wiadomo to oni na pokojach czy domkach zarobią więcej niż na namiocie.....
Ja dalej wstrzymuję się od pisania dopóty dopóki nie będę znał konkretów.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2010, 10:02
|
|
|
a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
nie ma tam żadnych ośrodków? nie ma chętnych na organizację? |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 09-09-2010, 10:14
|
|
|
| CichyTom napisał/a: | a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
przecież była propozycja zlotu w Jantarze
ale centrum to zawsze centrum
odległościowo mniej więcej wszyscy mają po równo - a Ty najbliżej
i nie wyłamuj się z organizacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 09-09-2010, 13:58
|
|
|
CichyTom, wytłumacz mi swoją postawę proszę, bo mnie męczy. Dlaczego jak wszyscy starają się zrobić, żeby wszystkim było blisko(w miarę jednakowo) to modowi, którego województwo wyszło z inicjatywą, to przeszkadza? Czy to znaczy że boisz się pomóc? Nie chcesz pomóc?
Przerażenie bym zrozumiała, w zasadzie
A jak nawet znajdziemy jakieś konkrety w innej części Polski, to będą głosy, że niektórym za daleko(bo i ja miałam takie głosy. Tak, wiem, Szczecin dojedzie wszędzie ).
Czekam z utęsknieniem |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 09-09-2010, 14:24
|
|
|
| W Łódzkim był juz organizowany jeden Zlot i mimo poczatkowego hurraoptymizmu skończyło się to piwkotomem i jego odejściem z Forum po ZLOCIE w Strykowie... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 09-09-2010, 14:32
|
|
|
| Hubeeert napisał/a: | | skończyło się to piwkotomem i jego odejściem z Forum po ZLOCIE w Strykowie... |
i potemu się boimy? Ja za cienka w uszach jestem do pamiętania wszystkich zlotów przed grudziądzem |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 09-09-2010, 14:49
|
|
|
Boję się sytuacji gdzie w trakcie organizator zostanie pozostawiony samemu sobie.
Nie bardzo podoba mi się utrata z Forum kolejnych osób jak Firek czy piwkotom. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
Blondi
Mitsumaniak admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
|
Wysłany: 09-09-2010, 15:41
|
|
|
Jaśli organizacja zlotu zajmą się Łodziaki to napewno nie zostaną z tym sami Pomogli w Żywcu to i my pomożemy w .. Bełchatowie? |
|
|
|
 |
koszmarek

|
Wysłany: 09-09-2010, 15:53
|
|
|
my daleko też nie mamy. Nawet jak zostanie organizator sam sobie w regionie, to myślę, że Maretzky nie będzie się zastanawiał żeby pomóc bardziej niż teraz. To niewiele, bo wiem jak się robi to na odległość, ale lepsze to niż nic.
Forest, jak wygląda sprawa "mocnej i zgranej ekipy"? |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 09-09-2010, 16:36
|
|
|
| koszmarek napisał/a: | | Forest, jak wygląda sprawa "mocnej i zgranej ekipy"? |
Poczekajcie do niedzieli, pojedziemy "silną grupą pod wezwaniem" i zobaczymy co w wawrzkowiźnie piszczy.
A grupa będzie...
mam nadzieję |
|
|
|
 |
Olek
Mitsumaniak Piotrek
Auto: lancer 2.0
|
Wysłany: 09-09-2010, 22:29
|
|
|
| CichyTom napisał/a: | a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
a to, że wszystkie sensowne ośrodki na zachodniopomorskim wybrzeżu, które pomieściłyby taką ilość osób, samochodów i mogłyby zorganizować dodatkowe rozrywki, jak się okazuje są już porezerwowane na ten czas, albo mają podpisane kontrakty na kilka lat w przód
a nie będziemy się podejmować organizacji zlotu w miejscu, którego kompletnie nieznamy (proponowany przez kogoś ośrodek "Kusy Dwór" w Czaplinku) |
_________________ olek lancer 2.0 |
|
|
|
 |
|
|