|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] Montaż radia - problem z półkieszenią |
Autor |
Wiadomość |
piotrek84
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-09-2010, 06:26 [Carisma] Montaż radia - problem z półkieszenią
|
|
|
Witam!
Postanowiłem zmienić sobie radio z oryginalnego na inne, kupiłem LG, niestety półkieszeń się nie mieści, wsadziłem póki co radio bez kieszeni, ale są luzy i przy wyciąganiu pen driva wyciągam całe radio , macie może jakieś pomysły,jak to było u Was z montażem kieszeni?
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez glina 23-01-2013, 12:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 14-09-2010, 20:17
|
|
|
półkieszeń sie nie mieści a samo radio ma luzy???? dla mnie to dziwne;/ sprobuj jeszcze raz jakoś to wcisnąć. jeżeli Ci sie nie uda to proponuje wziąść jakis papier ścierny albo pilniczek i troche plastik zeszlifować. Wtedy powinna połkieszeń wejsć. |
|
|
|
 |
ciniak
Forumowicz

Auto: Cari 1.8 GDI EXE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2009 Posty: 168 Skąd: Nowy Tomyśl
|
Wysłany: 14-09-2010, 20:29
|
|
|
Miałem tak samo jak zmieniałem z oryginalnego grundiga (chyba oryginalnego) na JVC. Pamiętam, że też trzeba było trochę pokombinować przy konsoli, ale obeszło się bez większych zgrzytów. |
|
|
|
 |
czester_
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 TD Titanium 98'
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 160 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 16-09-2010, 19:46
|
|
|
Miałem to samo. Wyszarpałem na siłę starą półkieszeń i wsadziłem ją do nowego radia. |
_________________ Moja Cari |
|
|
|
 |
|
|