|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio LGlsc 500 -przerywa,ale dobrze gra jak odpalę silnik |
Autor |
Wiadomość |
piotrek84
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2010, 15:42 Radio LGlsc 500 -przerywa,ale dobrze gra jak odpalę silnik
|
|
|
Witam!
Przeszukałem forum, ale niestety nie znalazłem podobnego problemu, otóż wygląda to tak, czy to muzyka z radia, czy z usb gra chwile i przerywa tak co 3 sekundy. Słychać pyknięcie w głośnikach i dalej gra. Problem znika jeśli odpalę silnik, wcześniej przy fabrycznym radiu było ok. Po wyłączeniu silnika, radio gra już dobrze. Zauważyłem jeszcze, że problem się pojawia w momencie gdy radio gra głośniej albo jest dość duży bas, ale jak już odpalę silnik jest ok. Dziwny problem, ale liczę bardzo na Wasza pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Tomii
Mitsumaniak
Auto: C4, BX, Espace 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1889 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 17-09-2010, 16:34
|
|
|
wychodzi na to że radio ma duże zapotrzebowanie na prąd, sprawdz jeszcze połączenia zasilania do radia czy wszystko jest ok, czy się jakiś styk nie wysunął w kostce. |
|
|
|
 |
|
|