|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 19-09-2010, 17:06 |
[EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, sedan, Kłaj - prośba o opin |
Autor |
Wiadomość |
star
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2,5 v6 Sedan 98'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2010, 18:41 [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1998r, sedan, Kłaj - prośba o opin
|
|
|
http://moto.allegro.pl/mi...1222278299.html

Kod: | Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
Przebieg (km): 175000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: inny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Nawigacja GPS
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce
Opis
Witam mam do sprzedania Mitsubishi Galant, 98rok 2.5 V6
163KM. Auto posiada ważne badania techniczne do 14.05.2011r. i ubezpieczenie do 01.06.2011r. W bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym. Auto posiada książkę serwisową. Nowy rozrząd, oleje filtry, sprzęgło, tarcze przód, klocki przód i tył, opony są prawie nowe made in Japan 17"dodatkowo posiadam komplet alufelg 15" na zimówki, sprzęt grający MAC AUDIO SYSTEM i bardzo dobre radio Panasonic.
GRATIS!!! NAWIGACJA TOMTOM
NIETYPOWY KOLOR BŁĘKITNA PERŁA ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!!!!!!! Więcej informacji nr.kom 880-060-880 |
Witam, wreszcie zdecydowałem się na zmiane samochodu , wydaję mi się, że Galant będzie stanowił najlepszy wybór. Ten egzemplarz przykuł moją uwagę. Dlatego proszę o opinię na jego temat. Z rozmowy ze sprzedającym wynika , że tylko w tłumiku jest mała dziurka, reszta jest jak najbardziej ok łącznie z programi:). Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 18-09-2010, 11:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 17-09-2010, 19:15
|
|
|
Link do aukcji
http://moto.allegro.pl/mi...1222278299.html
Ten samocód, to jakiś mieszaniec, posiada część pakietu z wersji Sport (zderzak przedni przerobiony), progi są oryginalne ze sporta, wnętrze, panel centralny, wraz z osłona licznika i bocznymi nawiewami deski rozdzielczej podejrzewam, że były malowane własnoręcznie, skórzana kierownica, skórzany lewarek ręcznego, lewarek zmiany biegów wygląda na standardowy, cała reszta wnętrza to wersja bazowa, nieco dziwnie pasuje poducha w kierownicy, atrapa przednia jest z wersji po liftingu, oryginalnie w tym modelu kierunkowskazy przednie i boczne powinny byc pomaranczowe, ale to nie ma znaczenia, gdyz właściciel starał się upiększyć swoje auto, dlatego tyle zmian, przydałyby się zdjęcia komory silnika. Może ktoś z okolic Krakowa/Wieliczki/Bochni zechce podjechać i zerknąć na auto. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
star
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2,5 v6 Sedan 98'
|
Wysłany: 19-09-2010, 15:40
|
|
|
Witam Co do oględzin ,to są już one niepotrzebne. ponieważ postanowiłem sam pojechać i zobaczyć samochód, no i .....stałem się jego właścicielem
tak pokrótce.
Ogólnie stan bardzo dobry-dobry:
środek bez najmniejszych zarzutów. Stan środka raczej świadczy o nie kręconym liczniku.
Z zewnątrz do pełni szczęscia trzeba pomalować przedni zderzka gdzie widnieje parę odprysków od kamieni.
Mechanicznie, wsumie to pierwszy raz jeździłem v6, wcześniej ibiza 2.0 gti, jednak jak się przejechałem, zobaczyłem jak wkręca się na obroty i przyśpiesza , to wiedziałem , że to jest to.
Serdecznie dziękuje za pomoc , a sam temat można zamknąć |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 19-09-2010, 17:06
|
|
|
Gratuluję zakupu i życzę szerokości i przyczepności
Czekamy na temat w Naszych Miśkach
star napisał/a: | a sam temat można zamknąć |
Zamykamy |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|