|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
SERVICE MANUAL - outlander CU2W, CU5W czyli 2.0 i 2.4 - 2003 |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 21-09-2010, 11:52 SERVICE MANUAL - outlander CU2W, CU5W czyli 2.0 i 2.4 - 2003
|
|
|
W końcu znalazłem, więc się dzielę. SERVICE MANUAL - outlander I generacji CU2W, CU5W czyli 2.0 i 2.4 - od 2003. W pdfach. Bardzo proszę o przerzucenie zawartości na szybszy serwer, podlinkowanie na nowo i przyklejenie tematu.
A tymczasem można pobierać stąd
waga pliku spakowanego ok. 135MB - po rozpakowaniu, tak ze 170MB (jeszcze się wysyła)
całość będzie dostępna dzisiaj 21.09.2010 od godz.12.30
pozdrowienia
już dosiadł - można brać |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 21-09-2010, 18:56
|
|
|
to nie żadna złośliwość z twojej strony. ja tam wolę jasne sytuacje. dzięki za czujność. nasuwa się jednak pytanie dlaczego nie wisi tam gdzie powinien? czyli podpięty jako przyklejony i przeniesiony na szybszy serwer Wichury jak to zwykle bywa na naszym forum z rozmaitymi instrukcjami i manualami od diagramów kostek radiowych mitsu począwszy... Poza tym, jak odpalisz ten link, to wyświetla się od jakiegoś czasu komunikat, że strona jest w budowie |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 21-09-2010, 22:14
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | :evil: to nie żadna złośliwość z twojej strony. ja tam wolę jasne sytuacje. dzięki za czujność. nasuwa się jednak pytanie dlaczego nie wisi tam gdzie powinien? czyli podpięty jako przyklejony i przeniesiony na szybszy serwer Wichury jak to zwykle bywa na naszym forum z rozmaitymi instrukcjami i manualami od diagramów kostek radiowych mitsu począwszy... Poza tym, jak odpalisz ten link, to wyświetla się od jakiegoś czasu komunikat, że strona jest w budowie |
Ja tu nie sprzątam Wpis o stronie w budowie jest od 12/09/10, a ja osobiście z tej strony ściągałem manuale. Oprócz tych co masz były jeszcze chyba opisy czynności serwisowych i kontrolnych przed dostawą do klienta, np sprawdzanie płynów i przełączników, czy podłączanie aku. |
|
|
|
 |
kordiank2
|
|
|