|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 21-09-2007, 17:32 |
CJ0 kierunkowskazy ? jak je zdemontowac ?Przednie i boczne |
Autor |
Wiadomość |
vroom [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 23:33 CJ0 kierunkowskazy ? jak je zdemontowac ?Przednie i boczne
|
|
|
Mam takie pytanie ? czy zeby zmienic zarowke z przodu od kierunku w misku CJ0 nalezy odkrecac caly blotnik ? bo za nic nie moge odczepic kieruku ?
I drugie pytanie w przyszlosci chce zmienic boczne kierunkowskazy na biale jak sie je zdejmuje aby nic sobie nie uszkodzic ? Od zewnatrz czy od wewnatrz ? |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 392 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-10-2006, 01:38
|
|
|
Te boczne sciagasz normalnie od zewnątrz. Najlepiej jakąś szmatke grubszą na błotnik zeby nie porysowac i delikatnie podważasz śrubokrętem i po problemie. |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2006, 09:40
|
|
|
Tak jak napisal piotras - boczne normalnie podwazasz (najlepiej 'od przodu') srubokretem plaskim - uwazaj na porysowanie lakieru, te przednie - nie wiem czy masz dzielony kierunkowskaz - z tego co piszesz, wynika, ze tak - otworz maske i sam zobaczysz - wciski.
M. |
|
|
|
 |
abbadona [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2006, 20:14
|
|
|
Z tego co pamiętam to nad przednim kierunkiem znajduje się śrubka którą trzeba odkręcić, a jak juz to zrobisz to wystarczy go wyciągnąć. U mnie przynajmniej jakoś tak było. |
|
|
|
 |
vroom [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2006, 12:00
|
|
|
abbadona napisał/a: | Z tego co pamiętam to nad przednim kierunkiem znajduje się śrubka którą trzeba odkręcić, a jak juz to zrobisz to wystarczy go wyciągnąć. U mnie przynajmniej jakoś tak było. |
Boje sie zeby czegos nie urwac bo kupilem auto z urwanym zatrzaskiem w prawym kierunkowskazie i troszke nie dolega tak jak powinien Chce go wyjac i podkleic ale sie boje |
|
|
|
 |
|
|