|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakaś trasa dla SUV-a w okolicach Gdyni - rodzinnie. |
Autor |
Wiadomość |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 23-09-2010, 12:11 Jakaś trasa dla SUV-a w okolicach Gdyni - rodzinnie.
|
|
|
Hello!
Czy ktoś z Was zna jakieś trasy „krajoznawcze” nieasfaltowe do przebycia SUV-em (takim jak mój Pinin), czyli jakieś szutry, gruntowe, małe błotka, w okolicy Gdyni? Chodzi mi o legalne drogi (może jakieś takiego typu imprezy), trasa kilkadziesiąt km, tak żeby można się było wybrać z dzieciakiem i może jeszcze coś ciekawego po drodze zobaczyć (np. jakieś militaria, widoki itp.). A może ktoś ma ochotę na taką wycieczkę w jakiś weekend?
Pozdrawiam! |
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-09-2010, 14:27
|
|
|
Mstrucz pomysl o Barwach Jesieni . To dopiero w listopadzie ale dzieci bedzie co niemiara.
Jesli nie wytrzymasz a chcesz troche potrenowac zachecam do umowienia sie z kolegami z Pomorza i odwiedzenia Kolibki Adventure Park. Tam za drobna oplata spokojnie i legalnie pojezdzisz.
Bulwarowki daja rade: http://www.youtube.com/us...u/2/u9DgTpGWNQ4 |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
mariusz_2050
Forumowicz
Auto: OUTLANDER 2.4 MIVEC
|
Wysłany: 24-09-2010, 23:09
|
|
|
Ja na stacji BP zakupiłem "Przewodnik 4x4 po Polsce" (13zł.). Jest tam opracowanych 12 ciekawych wycieczek dla SUV-ów w różnych regionach kraju (w okolicach Gdyni są dwie). |
|
|
|
 |
|
|