|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance 2.4 GDI, 1999r, sedan, Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
Palik
Forumowicz

Auto: EA5A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2010, 12:48 [EAx 97-04] Avance 2.4 GDI, 1999r, sedan, Zduńska Wola
|
|
|
Witam,
jakiś czas temu znalazłem aukcję:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15239134.html

Wiem, że to GDi, znam zalety i wady, ale nie o tym
Może ktoś wiec coś więcej o tym konkretnym, mianowicie stan blachy, może zna właściciela, może widział auto na żywo. Byłbym wdzięczny.
Kod: | Cena (brutto):
11 900 PLN / 2 992 EUR (do negocjacji)
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 11/1999, Przegląd: 08/2011, Ubezpieczenie: 10/2010, 166 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2351 cm³, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy.
OC+AC już od 540 zł rocznie - oblicz swoją składkę online
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Autko świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach. W 100% bezwypadkowe. Kupione od 2-go właściciela. Oryginalny przebieg: 166tys.km. Autko bardzo dobrze utrzymane, także nie wymaga wkładu finansowego. Po przyjechaniu do Polski został wymieniony olej, wszystkie filtry, klocki hamulcowe. Sprężyny "EIBACH". Wnętrze, silnik, blacharka i zawieszenie w stanie bardzo dobrym. Możliwość sprawdzenia stanu technicznego w dowolnym serwisie lub stacji diagnostycznej. Pełna dokumentacja. Autko godne uwagi. Polecam i zapraszam do oglądania...
Dane kontaktowe
Polska , Zduńska Wola (woj. łódzkie),
tel.: +48 511-368-324 |
 |
_________________ ... by w księżycowym świetle, oszukać przeznaczenie i dogonić szczęście ...
三菱 ギャラント様式 スポーツエディション |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 28-09-2010, 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Palik
Forumowicz

|
Wysłany: 28-09-2010, 13:22
|
|
|
Nadkola fakt, przez telefon oznajmił, że robione. Podobno solidnie i nic nie widać.
Rura podobno w wyniku naderwania gumy oklapła, czyli jakoś chyba problemów nie powinno stwarzać.
Mam 390 km w jedną stronę, więc nie chcę marnować czasu na podróż za bardzo. |
_________________ ... by w księżycowym świetle, oszukać przeznaczenie i dogonić szczęście ...
三菱 ギャラント様式 スポーツエディション |
|
|
|
 |
tomasek
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 7249 Skąd: stolica wschodu
|
Wysłany: 28-09-2010, 13:47
|
|
|
Palik napisał/a: |
Mam 390 km w jedną stronę, więc nie chcę marnować czasu na podróż za bardzo. | Może poproś na regionalnym aby go ktoś obejrzał i powiedział co i jak. |
_________________ __________________________________________
 |
|
|
|
 |
Palik
Forumowicz

|
Wysłany: 28-09-2010, 16:53
|
|
|
Tak zrobiłem właśnie. Jednak po dzisiejszym telefonie, wiem że rezerwacja do piątku i chyba już pójdzie. |
三菱 ギャラント様式 スポーツエディション |
|
|
|
 |
carbon11
Mitsumaniak

Auto: Avance 02 / IS250 /Acc Type S
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 234 Skąd: Zduńska Wola
|
Wysłany: 29-09-2010, 08:23
|
|
|
Oglądałem Gala osobiście i powiem wam że
nadkola na pewno nie były robione i są w bardzo dobrym stanie
gałka ucięta przez kolesia w niemczech jak to wygląda to rzecz gustu
rocznik 99/00 nie miał emblematu avance na drzwiach
faktycznie halogeny nowszego typu czy takie zawsze były nie wiem moim zdaniem ważne że są
na ostatnim tłumiku gumy mają już dość
ogólnie bardzo zadbany egzemplarz i faktycznie na 99% sprzedany |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 29-09-2010, 08:54
|
|
|
Co do halogenów to takie były w standardzie. Te podwójne z dalekosiężnymi były jako opcja za dopłatą. Warto takie mieć bo świecą rewelacyjnie, ale wiadomo że to zakup używki więc na to nie ma się wpływu. |
|
|
|
 |
|
|