Zimowa Akcja Przeglądowa |
Autor |
Wiadomość |
Michal-MMC
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-09-2010, 11:12 Zimowa Akcja Przeglądowa
|
|
|
Podobnie, jak to było w czerwcu zapraszamy wszystkich do serwisów na Zimową Akcję Przeglądową.
Przegląd już za 49 PLN i rabaty na części i akcesoria.
O szczegóły pytajcie Autoryzowane Serwisy Dealerskie Mitsubishi
Szczegóły akcji!
 |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 02-05-2011, 14:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-10-2010, 17:45
|
|
|
Polecam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 04-10-2010, 18:59
|
|
|
Może niech napisze ktoś kto był i za co i ile zapłacił..bo takie polecanie bez konkretów..to takie gadanie jak polecanie "wszystkim" samochodu za 200tyś. w AutoManiaku..nie każdemu się opłaca...i nie każdego stać |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
maxblink
Mitsumaniak own3r!
Auto: Passat B6 1.9
|
Wysłany: 04-10-2010, 19:03
|
|
|
m6riano napisał/a: | Może niech napisze ktoś kto był i za co i ile zapłacił..bo takie polecanie bez konkretów..to takie gadanie jak polecanie "wszystkim" samochodu za 200tyś. w AutoManiaku..nie każdemu się opłaca...i nie każdego stać |
dokladnie, jakby mogl ktos kto tam byl, napisac co wchodzi w sklad w/w przegladu |
|
|
|
 |
tmp
Forumowicz
Auto: VW Tiguan II
|
Wysłany: 04-10-2010, 19:20
|
|
|
Ja mam wrażenia niekorzystne - usiłowałem skorzystać z rabatu na akcesoria, bezskutecznie. Wg informacji na stronie http://www.mitsubishi.pl/...kcjaPrzegladowa w ramach promocji oferowany jest rabat 10% na "akcesoria i gadżety", przy czym "rabaty nie dotyczą części zamiennych i akcesoriów objętych wcześniejszymi promocjami oraz nie dotyczą opon i felg aluminiowych". Na miejscu okazuje się, że w promocji chodzi jedynie o akcesoria do modeli o bliżej nieokreślonym wieku, ale napewno nie do ASX. Regulaminu promocji nie ma (pytałem mailowo BOK MMC), więc nie wiadomo które konkretnie akcesoria MMC ma na myśli, może ktoś będzie miał szczęście i trafi.
Uprzedzając ewentualne wątpliwości, dostrzegłem zapis o rabacie na części dla samochodów w wieku > 3 lata, jednak przy zapisie "akcesoria i gadżety" jedyne zastrzeżenie jest pod gwiazdką w takiej formie jak przytoczyłem powyżej. Możnaby zatem wnioskować, że o ile na jakiekolwiek akcesorium nie przewidywano wcześniej promocji, nie jest oponą ani felgą aluminiową, to można oczekiwać rabatu.
[Aktualizacja]
Problem z promocją rozwiązany - przedstawiciel MMC zaproponował odebranie nienaliczonego uprzednio rabatu w ASO. |
Ostatnio zmieniony przez tmp 06-10-2010, 14:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-10-2010, 22:03
|
|
|
Moi drodzy, żeby wszystko było jasne - to kolejna akcja przeglądowa o której informuje za pośrednictwem naszego Forum MMC.
Wrażenia z ewentualnego skorzystania z niej będą dla pozostałych użytkowników Miśków cenne. Ja się zapewne nie wybiorę bo moje Miśki mają 19 i 22 lata i wątpię, żeby w ASO wiedzieli o nich cokolwiek
A polecam bo dla posiadaczy nowszych modeli to okazja do sprawdzenia przed zimą czy coś trzeba by zrobić.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Szwagroz
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
|
Wysłany: 05-10-2010, 07:48
|
|
|
ja jestem umówiony na najblizszą sobotę, więc zrobie edit z tego posta i opiszę co i jak. Na razie mam mieszane uczucia, w formularzu zgłoszeniowym w Bydgoszczy był niby serwis na inowrocławskiej na który wysłałem zgłoszenie, a zadzwoniła do mnie miła pani z serwisu z drugiej strony miasta i na moje pytanie, co zawiera przeglad w kwocie 49 zeta nie umiała mi powiedzieć. Czyli dowiem się na miejscu co i jak. |
|
|
|
 |
Michal-MMC
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 05-10-2010, 10:11
|
|
|
Jeżeli ktoś z Was napotkał na jakiekolwiek problemy podczas Zimowej Akcji Przeglądowej, chciałby zgłosić swoje uwagi oraz ewentualne usprawnienia całej akcji bardzo proszę o wiadomość na PW lub e-maila na adres: michal.walczynski@mitsubishi-motors.pl
Sprawę opisaną przez tmp sprawdzamy i już wkrótce damy Wam znać, co wyszyło z naszych ustaleń |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 05-10-2010, 17:01
|
|
|
No ja jestem umówiony na ten piątek Wezmę listę z akcji letniej co tam robili i zobaczymy co mnie czeka we Wrocławskim ASO |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 07-10-2010, 12:33
|
|
|
właśnie się zarejestrowałem.
ciekawe kiedy będzie odzew. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
boban6
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 '01r.
|
Wysłany: 07-10-2010, 14:40
|
|
|
napiszcie jak już będziecie po co tam jest w tym i ile wychodzi cenowo |
|
|
|
 |
drum_n_bass1
Forumowicz Trzy Diamenty
Auto: Colt CJO 98r. 1.6 16v
|
Wysłany: 07-10-2010, 17:28
|
|
|
boban wystarczy że spojrzysz na pierwszy post Michała i tam jest napisane co jest sprawdzane itd a koszt to 49 zl i ani centa więcej chyba że sobie coś zażyczysz. Wejdź sobie w temat letniej akcji serwisowej a tam są opinie ludzi którzy brali udział w takim przeglądzie. |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 08-10-2010, 21:10
|
|
|
MitCar Warszawa nawet niezareagowal po rejestracji online(czwartek), natomiast Auto GT zglosilo sie telefonicznie po okolo 4 godzinach od rejestracji, bede mial troszke dalej, ale pojade do nich z przyjemnością, wizytę mam umówioną na 16.10.
nie wiem co z tym MitCarem, ale coraz mniej mi się podoba. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
Szwagroz
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
|
Wysłany: 09-10-2010, 11:57
|
|
|
Właśnie wróciłem z przeglądu (Bydgoszcz, ul. Schuzla), o ile to można nazwać przeglądem. Jak na moje to taki przegląd może zrobić każdy na parkingu pod blokiem. Niemrawy pan mechanik rzucił okiem pod maskę, zbadał miernikiem płyn w chłodnicy wyszło -40 stopni, sprawdził płyn hamulcowy i poziom oleju. Potem sprawdził czy otwierają mi się okna i zaciągnął hamulec ręczny. Podniósł auto ręką sprawdził czy nie ma luzów i czy koła się kręcą i to było tyle. Jednym słowem strata 49 zeta i czasu.
A teraz ceny.
Mam do wymiany element elastyczny tłumika, pan zaproponował mi cenę 1500 zeta czy ona jest z platyny?
cena 2 przewodów do świec 400 zeta. komplet z fajkocewkami 1200.
podłączenie do kompa 150 zeta
Ludzie ile to normalnie kosztuje?????
podzękowałem panu i pojechałem. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 09-10-2010, 12:19
|
|
|
Szwagroz napisał/a: | A teraz ceny.
Mam do wymiany element elastyczny tłumika, pan zaproponował mi cenę 1500 zeta czy ona jest z platyny?
cena 2 przewodów do świec 400 zeta. komplet z fajkocewkami 1200.
podłączenie do kompa 150 zeta
Ludzie ile to normalnie kosztuje?????
podzękowałem panu i pojechałem. |
Celem tej i innych niby akcji jest przecież uzyskanie wartości dodanej od klientów, czyli proponowanie napraw po cenach iście Mitsubishi - czyli dobranych z fantazją |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|