|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stacja diagnostyczna lub mechanik, Konstancin lub Piaseczno. |
Autor |
Wiadomość |
el.bajerro [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2010, 16:20 Stacja diagnostyczna lub mechanik, Konstancin lub Piaseczno.
|
|
|
Hej
Gdzie w Konstancinie można by sprawdzić samochód przed zakupem? Jakaś Okręgowa Stacja Diagnostyczna, czy może mechanik? Zastanawiam się nad zmianą auta, a nie chcę się wpakować na minę. Najlepiej, jakbyście podali mi jakiś adres, bo to zupełnie nie moje strony. |
Ostatnio zmieniony przez el.bajerro 08-10-2010, 09:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
yalook
Mitsumaniak 2300/KMM
Auto: Lancer 1.8 sedan 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-10-2010, 16:36
|
|
|
znalazłem coś takiego - Stacja Kontroli Pojazdów- Środkowa 49, 05-510 Konstancin-Jeziorna , (22) 754-17-70. Nie znam tej stacji, nigdy z niej korzystałem - kiedyś korzystałem ze stacji w Warszawie w pobliżu wyścigów konnych
Okręgowa jest przy trasie z Piaseczna na Magdalenkę |
_________________ Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
 |
kirbi
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma, 1.9 TD,99r
|
Wysłany: 07-10-2010, 18:30
|
|
|
http://www.yellowpages.pl...rzy-litwin.html
Myślę, że tutaj spokojnie możesz jechać. Znam właściciela od lat i wiem, że można spokojnie zaufać. Pytanie tylko czy robi takie przeglądy przed zakupowe, ale to już musisz sam się dowiedzieć. |
|
|
|
 |
el.bajerro [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2010, 09:02
|
|
|
Dzięki, podzwonię i się dopytam o szczegóły. Jak zerknąłem na mapę, to Piaseczno jest w sumie dość blisko. Tam też mógłbym podjechać. Możecie polecić jakiś warsztat z Piaseczna? |
|
|
|
 |
Anda [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
|
|
|
|
 |
el.bajerro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2010, 20:58
|
|
|
Jeszcze raz dzięki za pomoc. Okazało się, że stacja jednak nie była potrzebna. Autko odpadło po tym, jak się nim przejechałem. |
|
|
|
 |
|
|