|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
skrzypiąca deska |
Autor |
Wiadomość |
michu300
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 334 Skąd: okolice 3city
|
Wysłany: 13-10-2010, 16:02
|
|
|
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????
[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków???? |
tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu |
Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem. |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 13-10-2010, 18:45
|
|
|
michu300 napisał/a: | janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków????
[ Dodano: 13-10-2010, 16:00 ]
janekzpolic napisał/a: | jak to??? no nie róbcie sobie jaj że samochód sprzedawany w 21 wieku za ponad stówkę nie ma podświetlania przycisków???? |
tak przy okazji się zapytam czy u was też jak się zablokuje szyby to nie otwiera się również pasażera z przodu |
Tu bym się nie czepiał. W Nissanie też tak miałem. |
a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
janekzpolic
Forumowicz

Auto: Outek
|
|
|
|
 |
michu300
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 334 Skąd: okolice 3city
|
Wysłany: 14-10-2010, 09:02
|
|
|
dab napisał/a: | a ja bym sie czepial bo w cywilizowanych autach blokada szyb dotyczy wylacznie tych z tylu...jaki jest sens blokady szyby dla doroslego (przewaznie) pasazera siedzacego z przodu...zaden...bo to bez sensu
a to ze w nissanie tez tak miales to akurat, sorki, ale zaden argument |
W pewnym sensie jest, bo przecież o tym, które okna mają się blokować decydują inżynierowie, a nie księgowi. Myślę, że to nie ma żadnego wpływu na koszt produkcji (w przeciwieństwie do podświetlenia przycisków). Podejrzewam, że w większości japończyków tak jest, chociaż nie mam pojęcia dlaczego... Co kraj to obyczaj.
janekzpolic napisał/a: | bo nyssan to też ekstra japończyk |
Ale klima chodziła bez zarzutu |
|
|
|
 |
|
|