|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Propozycja organizacyjna spotkań |
Autor |
Wiadomość |
break3r
Nowy Forumowicz
Auto: Galloper
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-10-2010, 11:03 Propozycja organizacyjna spotkań
|
|
|
Witam
Jestem użytkownikiem Mazdy z Grudziądza i wraz z użytkownikami hondy organizujemy właśnie zarówno forum jak i "grupę spotkaniową" użytkowników aut marek japońskich na terenie Grudziądza (oczywiście zapraszamy chętnie również ludzi z całego kuj-pom). W związku, z tym że nie ma tu samego grudziądza to piszę tutaj. Zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami i współtworzenia grupy JapaneseToys.
W razie pytań mój numer gg 1978526 (zwykle wyglądam na nieobecnego, ale jestem). Dodatkowo jak powstanie forum i strona (około 2 tygodnie) to również pozwolę sobie napisać tutaj jej adres.
pozdrawiam
P.S. Jestem posiadaczem Hyundai'a Gallopera czyli w zasadzie Pajero I w związku z tym może dałoby się zahaczyć u was na forum??
[ Dodano: 29-11-2010, 07:48 ]
Z góry przepraszam za pisanie postu pod postem, ale jakbym tylko edytował to i tak nikt by tego nie zauważył.
Poniżej link do naszego forum. Chcielibyśmy nawiązać z Wami współpracę na zasadzie for zaprzyjaźnionych.
forum miłośników samochodó japońskich |
|
|
|
 |
|
|