|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Deuter S.C - Producent poliuretanowych tulei z Olkusza |
Autor |
Wiadomość |
sq9mcs
Forumowicz
Auto: Pinin 2.0 GDI, Pathfinder R51
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 124 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-10-2010, 18:22 Deuter S.C - Producent poliuretanowych tulei z Olkusza
|
|
|
Witam. Dzisiaj odbierając tuleje do tylnego dolnego wahacza, dostarczyłem dokumentację w formie rysunków zawieszenia w naszych pininach.
Wzory na dwie tuleje już mają. Jeśli ktoś może dostarczyć im stare nie potrzebne tuleje z przednich wahaczy lub pozostałe tuleje tylnego zawieszenia byłoby super.
Będziemy wtedy mieli możliwość dostania poza ASO elementów zawieszenia w naszych Pininach. |
|
|
|
 |
postrzepiony
Forumowicz
Auto: PAJERO PININ 1,8 MPI + BRC
|
Wysłany: 20-10-2010, 01:05
|
|
|
Super inicjatywa, chciałem kiedyś kupić na alledrogo tuleje i im wysłać, ale złomiarze pogłupieli i chcą 50 zł za sztukę używek. Jak mi się coś trafi dam znać. |
|
|
|
 |
diWhizZ
Mitsumaniak

Auto: Pajero V46 `99
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 192 Skąd: Radom
|
Wysłany: 20-10-2010, 20:22
|
|
|
Kupiłem u nich zestaw do Pajero II, fajni ludzie można się z nimi dogadać, wysłali mi dwa zestawy tulei do tylnych wahaczy, żebym sobie sprawdził, który pasuje i niewłaściwy odesłał. |
_________________ Misiek Pajero V46W 2.8TD `99 ... do codziennego i turystycznego brykania ...
DajStachu Rocky F70 2.8TD `88 aka Brudny Harry ... w piach, wodę, błoto i chaszcze
 |
|
|
|
 |
|
|