WŁĄCZYLI M.K.P.!! |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-10-2006, 15:38 WŁĄCZYLI M.K.P.!!
|
|
|
Jak w temacie...
Taka mała informacja, dla tych którzy nie wiedzą... |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 15:48
|
|
|
A no faktycznie tylko, że ostatnie posty są z lipca kurcze jak długo ni banglało |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 04-10-2006, 16:14
|
|
|
no tyle ze dziala w polowie, a w polowie nie dziala |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 16:22
|
|
|
No faktycznie nie do końca działa. Dawniej non stop tam siedziałem ale dzieki temu że wyłączyli trafiłem tutaj i TUTAJ pozostanę |
|
|
|
 |
gregua [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2006, 10:16
|
|
|
Właśnie, jak na razie nie ma starych postów i nie można nic pisać Ale myślę, że wkrótce znów bedzie tam gwarno !!! |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 09-10-2006, 14:03
|
|
|
mnie martwi bardziej pusta baza danych poza tematami przyklejonymi. Reszty nie ma... |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 09-10-2006, 19:02
|
|
|
A na co liczycie? Przecież jak im się baza posypała to i tak marne-szanse były że cokolwiek z tym zrobią a z tego ile czasu im zabrało zreanimowanie czegokolwiek wnioskuję że zapewne backupów nie było albo były lecz lipne nietestowane itp. do czasu aż były potrzebne i wtedy wyszedł ten zonk... IMHO jak ruszy produkcyjnie to i tak lepiej nie będzie a z tego co widzę to forum na windzie stoi z bazą m$ - takie cos chyba też jako forum na wss.pl działa i moim zdaniem jest cienkie jak zupka chińska w proszku. phpBB o niebo funkcjonalniejsze jest tyle że trza było stawiaćna porządnej bazie a nie na mysql który imho jest PrymitywnymProgramemDoWyswietlaniaTabelekNieMającymNicWspólnegoZPrawdziwąBaząSQL. Już lepiej stawiać na postgresql'a inną komercyjną no i oni właśnie w tym kierunku poszli - bazę wzieli od M$ ale do niej forum to już niespecjalne... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 10-10-2006, 07:35
|
|
|
ale swoją drogą przykro, bo czy klub jako taki się pozbiera bez forum? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
przyczlapus [Usunięty]
|
Wysłany: 10-10-2006, 08:28
|
|
|
tomusn, no właśnie chyba ciężko będzie ja też TU trafiłem bo tam się posypało i jak widze nie jedyny jedtem po za tym to już za długo trwa...
Jednakże jak zadziała to z pewnością i tam będę z checią zaglądał:) w końcu nie ważne jaki klub ważne że Diamenty te same |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 10-10-2006, 10:09
|
|
|
tomusn napisał/a: | ale swoją drogą przykro, bo czy klub jako taki się pozbiera bez forum? |
No przykro, ale może był grzech zaniedbania a baza niedoglądana i niekonserwowana wcześniej czy później zdechnie szczególnie jeśli chodzi o mysql'a to bardzo himeryczny jest i jak mu cos pier****** to już tylko z dumpa da się odtworzyć (o ile dump jest ok). |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-10-2006, 09:00
|
|
|
Chooper napisał/a: | mnie martwi bardziej pusta baza danych poza tematami przyklejonymi. Reszty nie ma... |
Posty są tylko trzeba ich szukać przez Szukaj. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|