|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
belka pod silnik 1,9 td |
Autor |
Wiadomość |
carisma1 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2010, 18:30 belka pod silnik 1,9 td
|
|
|
Witam, musze wymienić belke pod silnikiem-pękła z korozji, czy ktos forumowiczów orientuje się czy pasuje od DID albo od Volvo 1,9 td? |
|
|
|
 |
Sylwan
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 GLX 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-10-2010, 11:19
|
|
|
Ja do swojej założyłem z volvo s40 ale mam benzynę z gazem ale myślę, że znajdziesz też odpowiednik do swojej w volvo... |
_________________ Pozdrawiam
Sylwan
Była - Carisma 1.6 GLX 16V 97r - 2007-2023
Jest - Citroen C5 2,0 2003r - 2011-...
Jest - Audi Q5 2,0 TFSI 2013r - 2023-...
 |
|
|
|
 |
carisma1 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2010, 18:34
|
|
|
dzięki za odp, dziś podjechałem pod szrotownię, mieli 3 szt. od Carism i dwie od Volvo 1,9TD, nie wiem co jest grane- przecież te auta były montowane na jednej linii montażowej- belki oczywiście sa takie same, jedyne co je rozróżnia to znaczek VOLVO no i stan wizualny, te od Volvo były wręcz idealne, oczywiście brudne ale nie było tam widac rudej, od Carism szkoooda gadać, jedno wielkie próchno, a lat maja tyle samo, wygląda na to, że stal użyta przez Szwedów jest dużo lepszej jakości, ot takie moje spostrzeżenia. Pozdrawiam Darek |
|
|
|
 |
|
|