| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| [E34A 1.8TD] Lusterka manualne na elektryczne |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Pitucha   Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 88r
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 23-10-2010, 12:18   [E34A 1.8TD] Lusterka manualne na elektryczne |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Będąc dzisiaj na złomie znalazłem dwa piękne miśki. Strasznie zaciekawiło mnie czy dałoby sie do mojego Galanta 1,8TD zamontować elektryczne lusterka, więc dla pewności powykręcałem co trzeba i kupiłem  PO powrocie do domu, zauważyłem, że w miejscu gdzie ma być sterowanie lusterek jest wolna wiązka identyczna jak ta od przełącznika całego  Tylko jest taki problem, bo po zdjęciu tapicerki okazało się, że w drzwiach nie ma żadnej kostki :/ I nie wiem, czy mam jej szukać w instalacji, czy jej w ogóle nie ma... I teraz moje pytanie, czy da sie w ogóle do Galanta z dieslem zamontować elektryczne lusterka? Czy instalacja jest inna? |  
				| Ostatnio zmieniony przez Maretzky85 24-10-2010, 20:13, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mismen1980   Mitsumaniak

Auto: GALANT 1.8 GLS TD E34A 4D65
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 23-10-2010, 15:57 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, niedawno rozwiązywałem taki sam "problem". Kupiłem przypadkowo elektryczne podgrzewane lusterka ale original miał tylko manual bez podgrzewania. No i moja reakcja była taka sama jak twoja. O tuż w moim było tak że okablowanie do lusterek kończyło się w kostkach w słupku przed drzwiami. A więc wyciągnąłem sobie sam 5 kabelków i podłączyłem. Podgrzewanie 2 czarne bez znaczenia który na który a sterowanie kolorowe kable z tym że ja ich ustawiałem metodą błędu. Za pierwszym razem chodziły odwrotnie a za drugim razem już trafiłem. Trochę trudniej było dojść do kostki u kierowcy bo jest ona za bezpiecznikami, ale w końcu też się udało. Resztę pociągnąłem gumowym karczkiem w drzwiach i działa. Podgrzewanie działa z przycisku szyby tylnej. Jeśli będziesz potrzebował jakąś pomoc to napisz.
 |  
				| _________________ 02222/KMM
 Sorki za mój polski, ale przywiało mnie z zagranicy ...
   Potrzeba pomocy z czeskim lub słowackim (informacje, tłumaczenie itp.) - śmiało napisz

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |