|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Czy były jakieś akcje serwisowe w ASO odnośnie MSS |
Autor |
Wiadomość |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 27-10-2010, 12:28 [MSS 1.6] Czy były jakieś akcje serwisowe w ASO odnośnie MSS
|
|
|
Czy były jakieś akcje serwisowe w ASO odnośnie MSS ? |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
xavrasfx
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space star 1.9 DID
|
Wysłany: 29-10-2010, 23:04
|
|
|
Dzisiaj byłem z moją MIMI (tak żona nazwała nasze autko :]) na przeglądzie zimowym i pan sprawdzał czy były jakieś aukcje serwisowe, ale stwierdził że nie było żadnych dla MSS że te stare modele nie mają w porównaniu z nowszymi tylu akcji serwisowych. |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 30-10-2010, 10:43
|
|
|
Kiedyś robili auta na lata, a teraz na dekadę
Ostatnio mercedes ma akcję, że jak masz starego mercedesa i jesteś jego jedynym właścicielem i ma np 20 lat to ci go za darmo odrestaurują.
----------------------------------------------------------------
Nawiązałem kontakt z jednym z dilerów i napisał mi, że ostatnia akcja serwisowa dla MSS była w 2006r. Podałem mu VIN i czekam na info, czy mój przyszły MSS jest objęty jakąś akcją, czy nie. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
|
|