|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Właśnie stałem sie juz prawie posiadaczem Lancera :) |
Autor |
Wiadomość |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 06-10-2006, 22:59
|
|
|
Powinno się robić w ASO auto jest na gwarancji. Kup swój olej (będzie taniej niż w ASO) i jedź na wymianę.
Widzę, że jesteś z Mikołowa, jedź do Tychów na ulicę Katowicką niedaleko dilera Peugeota, przejeżdzałem tamtędy ostatnio i widziałem powstał tam nowy salon Mitsubishi i Hyundaia wraz z serwisem. Może tam będą mieli promocyjne ceny na tzw. rozruch |
|
|
|
 |
niusek [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2006, 14:46
|
|
|
beerciol napisał/a: | i stalo sie oficjalnie zostalem posiadaczem Lancera
|
Jateż się gratuluję.
sam jestem między młotem a kowadłem. Czy szukać używanego Galanta
czy może "upolowac świeżego" Lancera ?
Nie chciałbym się wciskać na priv koledze Jackie'emu więc chciałbym Was zapytać jak
najlepiej podejść tego dobroczyńcę ?
A może jednak zapytam - kolego Jackie - czy współpracujesz z jakimiś firmami leasingowymi ?
--
pozdrawiam wszystkich
niusek |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 10-10-2006, 09:46
|
|
|
niusek, oczywiście, że współpracuję. Powiedz mi jakiego auta potrzebujesz, jaki leasing (I wpłata, okres leasingu) a złożę Ci ofertę "nie do odrzucenia" Poaz tym jaki Lancernik? Jaki ma być? Najlepiej na PW.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 980 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 10-10-2006, 12:18
|
|
|
niusek napisał/a: | A może jednak zapytam - kolego Jackie - czy współpracujesz z jakimiś firmami leasingowymi ? |
Jako sprzedawca musi wspolpracowac co by sprzedawac. Klienci kupuja za gotowke na raty i w leasingu. A idzie mu to calkiem dobrze. No moze nie tak jak by chcial ale jest niezly. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
|
|