|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] układ dolotowy demontaż deski |
Autor |
Wiadomość |
Rtmaxx
Mitsumaniak rtmaxx
Auto: mitsubishi colt CA0 1.6 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2010, 12:52 [CA4A 1.6] układ dolotowy demontaż deski
|
|
|
witam mam pytanie czy http://moto.allegro.pl/uk...1295678720.html z tej aukcji to prawda co pisza. Bo niektórzy strasznie naciagaja byle by sie pozbyć towaru! Słyszeliście wogole o takiej firmie AOMA?Co sadzicie o tym? warto kupić by colcia oddychała lepiej? a drugie pytanie to jak zdemontować deske rozdzielczą w colci CA0. najlepiej jakiś rysunek gdzie znajduja sie śruby mocujace bo chce to zrobić w miare szybko i nie odpinać zadnych kabli. bo potem rożnie moze być?Powodem tego jest że gdy wjade w dziure stuka coś od szyby po mojej stronie. Wszystko jest ok sprawdzone i wymienione. tylko to nie daje mi spokoju napewno coś tam jest nie tak. musze to zrobić przed zimą bo ja dostane kur.......... gdy miałem pęknieta szybe nic nie było słychać pojechałem wymienić w "szklarni"i od tej pory coś tak cie dzieje ze waryjacji mozna dostać. mowa o czołowej szybie oczywiscie. prosze o pomoc |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 03-11-2010, 19:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Matejo
Mitsumaniak Mateusz

Auto: Colt CA5A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2010, 15:44
|
|
|
co do firmy AOMA to moi znajomi jeżdżą na filtrach powietrza tej firmy
i chwalą sobie nic się nie dzieje z samochodami ( chodzi o negatywne skutki)
sam zastanawiam się na filtrem z tej firmy bo musze wymienić.
pzdr |
|
|
 |
camel22tlen
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt 1.6 16v
|
Wysłany: 05-12-2010, 18:23
|
|
|