Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: marexi
16-12-2010, 19:07
Mod Marexi
Autor Wiadomość
Saqu 
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-11-2010, 16:12   Mod Marexi

Witam, nasz region trochę umarł ale może jakoś się ożywi jeszcze i da rade odpisać tutaj czy coś.

Ale jak pewne zauważyliście jedynie rus_one działa, wiadomo nie każdy ma czas itp żeby tutaj zerknąć coś skrobnąć, ale jak może to to robi.
Zaś Marexi'ego po prawdzie to dawno tutaj nie widziałem, żeby coś odpisywał itp. Nawet na PW nie odpowiada mimo, że co jakiś czas odwiedzi forum i widnieje to w logach.

Kiedy podejmował decyzję i się zgodził zostać modem to powinien być świadom tego, że jednak jakieś obowiązki na niego spływają.
I teraz pytanie co chcecie zrobić? Ja osobiście jestem za odwołaniem go z funkcji.
Wiadomość dostał też akbi i będzie obserwował sprawę jak to wygląda.

Frost 
Mitsumaniak
Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Wysłany: 05-11-2010, 11:30   

Saqu, jak kogoś odwołamy to ktoś musi wejść na jego miejsce, a pomimo że odwiedzam forum codziennie, nie widuje tu za dużo osób ;) Jak chcecie moda tyrana, to moge sie zgłosić hehe

Saqu 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-11-2010, 17:17   

Jak zostanie 1 mod to za wiele się nie zmieni w porównaniu z tym co mamy teraz ;)

rzoberto 
Mitsumaniak
Robert

Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Wysłany: 05-11-2010, 17:31   

Potrzebny jest mod, który będzie działał lepiej niż dotychczas, a nie dawał puste deklaracje.
Najgorsze jest to, że mimo że jest nas trochę, to mało kto pokazuje się na forum, a na spoty pomimo hucznych zapowiedzi prawie nikomu się nie chce przyjechać, więc kogo by tu wybrać ?

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Wysłany: 05-11-2010, 18:00   

Ja (jak niektórym wiadomo :mrgreen: ) teraz mam masę roboty na głowie plus nowa zabawka więc i czasu mniej, ale staram się jak mogę. Nie krzyczę o spoty bo po ostatnim "spocie" w Łagowie jakoś mi chęci odeszły. Niemniej nie przestaję być mitsumaniakiem! Robię przymiarkę do wymiany colta na lancerka o parę lat młodszego :biggrin: ale to raczej minimum do wiosny musi poczekać... Na razie jako tako ogarniam tego zombi jakim się stało lubuskie :D

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 05-11-2010, 22:40   

chłopcy, jak sami widzicie mod nie potrzebny zebysmy sie chyba skrzykneli na spotkanko bo i bez moda nam ciezko... zgłosmy sprawę akbiemu i moze frosta na moda! tylko oby nasze zmiany nie byly za częste bo to tez nie dobrze... nowy mod byłby juz 4-tym z kolei...

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

rzoberto 
Mitsumaniak
Robert

Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Wysłany: 05-11-2010, 23:55   

Już nie chodzi tylko o spoty. Ponoć Akbi wysłał karty klubowe do moda parę miesięcy temu i do dzisiaj ich nie otrzymałem ja i Saqu, pomimo, że Saqu pisał na PW - bez odzewu.
Czyżby znowu jakieś zgrzyty na linii ZG/GW Myślałem, że w tym klubie tego nie ma

Saqu 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-11-2010, 00:15   

misia27 napisał/a:
zgłosmy sprawę akbiemu i moze frosta na moda!

Byłbym w sumie za tym pomysłem gdyby nie...
a no właśnie... gdyby nie to, że kryterium wyboru stanowiła druga stolica lubuskiego. To Zielona góra miała wybrać moda dla siebie. Dlatego też były wybory z ich regionu. My swojego mamy w kostrzynie

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Wysłany: 06-11-2010, 08:20   

nie wiem czy to az tak wazne skad jest mod-przeciez swego czasu modem bylam i ja i sebastian...

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Wysłany: 06-11-2010, 08:44   

Właśnie! Tu chodzi o kogoś kto się pokazuje na spotach i bez okazji. Ja mam jedną kartę klubową do odebrania, ale zawiadomiłem kogo trzeba na PW, więc nie krzyczeć na mnie :mrgreen:

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

Saqu 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-11-2010, 09:09   

rus_one napisał/a:
Właśnie! Tu chodzi o kogoś kto się pokazuje na spotach i bez okazji.

misia27 napisał/a:
nie wiem czy to az tak wazne skad jest mod-przeciez swego czasu modem bylam i ja i sebastian...

No właśnie ... jakoś nie widzę, żebyś Ty, czy rus_one ot tak jechał na sppocik do Zielonej Góry, która swego czasu spoty miała co 2-3 tyg. Jak by nie było kawałek drogi jest.

Dlatego uważam, że lepiej kogoś z ZG jak już niż z GW żeby mógł nas tam reprezentować, nasz region Gorzowski reprezentuje rus_one.

rus_one napisał/a:
ną kartę klubową do odebrania,

I o to np też chodzi. Jakimś trafem wyszło, że karta moja i rzoberto, (od lutego na nie czekamy.. i idzie się trochę zmartwić..) znalazła się u drugiego admina. Gdyby była ona u Sebastiana to chętnie sam bym podjechał ją odebrać, od razu malutki spocik, i to jest drugi powód dlaczego nie powinien być drugi z GW.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 06-11-2010, 15:25   

rus_one napisał/a:
Nie krzyczę o spoty bo po ostatnim "spocie" w Łagowie jakoś mi chęci odeszły.

Czasami bywa ...że na spotach jest parę osób, ale innym razem jest kilkanaście.
Moim zdaniem istotnym jest, aby jednak ustalić jakiś konkretny termin spotów zamiast skrzykiwać się spontanicznie.

Co do zastępstwa Marexi'ego ... to poczekajmy może chwilę na jego wypowiedź w tym temacie.

2 Mod w Lubuskiem powstał na Waszą prośbę ... gdyż dwa główne miasta w regionie, są dość oddalone od siebie a jednoczą mniej więcej po połowie klubowiczów.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Wysłany: 06-11-2010, 19:26   

akbi napisał/a:
Co do zastępstwa Marexi'ego ... to poczekajmy może chwilę na jego wypowiedź w tym temacie.

no właśnie , niech się sam wypowie by my tu już zastępstwa szukamy...może zupełnie niepotrzebnie...
skąd bedzie kolejny mod mnie osobiście jest to obojętne,jak będziemy mieć ochotę się spotykać dalej to i tak bedziemy :)

marexi 
Mitsumaniak

Auto: EJ9
Wysłany: 09-11-2010, 22:50   

Hej, u mnie sprawy sie troche pokomplikowaly z czasem ze wzgledu na nowa prace z siedziba w Krakowie(bardzo czesto podrozuje, mam ograniczony dostep do internetu - poniewaz moja praca nie wymaga dostepu, ciagle szkolenia , wyjazdy integracyjne) . Naprawde rzadko bywam na necie, ale moj zapal do bycia modem nie zmalaly. Odwiedzialem kilka razy forum, prawie za kazdym razem sprawdzalem czy ktos sie chce spotkac lub sam proponowalem ale odzew na forum byl znikomy.
Teraz juz przeszedlem okres probny 3 miesiecy, bede na miejscu i bede mial wiecej duuuuuuuzo wiecej czasu aby sie zajac nami - Lubuskimi Miśkami.
Jezeli chodzi o karty - prosilem mame by wyslala karty ale ona tez ma malo czasu (zostaly wyslane, posze o cierpilowsc). Ostatnio spotkalem kilku forumowiczow w Zielonej na miescie i nie tylko i niektorzy juz czasu nie maja bo to praca badz inne obowiazku. Popatrzcie ze z Zielonej coraz mnie ludzi sie udziela. Ja bedac w Zielonej Gorze, Nowej Soli, Glogowie, Zarach, Wschowie zawsze wkladam wizytowki, zaczepiam ludzi ze mamy forum,ze zapraszam, tlumacze i zachecam. Staram sie wypelniac swoje obowiazki - ale wiem i bardzo przepraszam ze je zaniedbywalem.
Jezeli chcecie zmienic mnie to oddaje sie w Wasze rece.
Ale chcialbym powiedziec ze teraz po 20bm bede juz siedzial tutaj w Lubuskiem "na stale" i bede mogl organizowac i dalej sie Wami zajmowac.
Pozdrawiam
97' L - E5CW :( :( buum było
97' Honda Civic 1.4i
http://forum.mitsumaniaki...p?user_id=13173

Saqu 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-11-2010, 22:34   

No myśle, że wyjaśnione i zmiany nie będą potrzebne ;) ale mam nadzieje, że znajdziesz czas na zagladanie tutaj na forum :)

Czekamy na karty ;)

[ Dodano: 19-11-2010, 16:45 ]
A kart jak nie było tak nie ma nadal... co jest bardzo smutną wiadomością.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi