|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: mkm 21-11-2008, 12:47 |
NASZ COLT |
Autor |
Wiadomość |
MAGAND [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 13:19 NASZ COLT
|
|
|
Witam wszystkich wkoncu udalo nam sie zarejstrowac Magand to poprostu Magda i Andrzej jestesmy właścicielami Colta 94r.Kupilismy go od Sasiada w grudniu zeszlego roku prace jakie w niego wlozylismy to wymiana reperaturek z tylu, spolerowanie, zlikwidowanie dwoch wyciekow oleju z silnika...oraz wyczyszczenie calego wnetrza karcherem autko jezdzi na 15calowych felgach jest w wersji GLXi i nigdy nas nie zawiodło...
oto kilka fotek http://foto.onet.pl/W3YEP...6AG9VfgE_A+AQ==
Ps wczoraj je sprzedalismy bo zamierzamy kupic Carisme
i dalej bedzie jezdzic w Gdansku |
Ostatnio zmieniony przez MAGAND 12-10-2006, 15:08, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24280 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 12-10-2006, 13:52
|
|
|
Przecież to stary Colt Marcina - Kunty. Teraz wiemy, komu go sprzedał. |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
MAGAND [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:01
|
|
|
zgadza sie to colt Marcina juz jak go kupilem to probowalem sie zalogowac tu ale caly czas mnie wywalalo |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
MAGAND [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:33
|
|
|
wlasnie wszystko kalkuluje po tym jak mialem colta nie wyobrazam sobie zadnych awarii w samochodzie podczas jazdy itd, coraz bardziej sie zastanawiam duzo czytalem na forum o carismie mam upatrzona w niemczech taka wersje MITSUBISHI Carisma 1600 GLX RTL mowi to cos wam??? 1.6glx to wiem a co znaczy rtl???? poza tym ceny czesci nie sa drogie...co takiego tam moze sie zepsuc czego nie mozna wymienic chyba ze sie psuje np caly czas ta sama czesc wtedy jest bez sensu |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24280 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 12-10-2006, 19:16
|
|
|
pierwotnie miałem go kupić Baśce, ale bałem się tego wycieku z silnika i niedziałających wycieraczek - nie chciało mi się z tym walczyć |
|
|
|
 |
MAGAND [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 19:53
|
|
|
wycieraczki naprawilem tuz przed sprzedaza ...chodza teraz jak nowe wystarczylo rozebrac wszystko na czesci pierwsze co nie bylo latwe i wyczyscic. a wyciek byl z walu glownego (przod), na uszczelniaczu rozrzadu i aparatu zaplonowego. autko gdy sprzedawalem mialo wymienione nawet tarcze sprzegla i lozysko doporowe, ale w dzien przed sprzedaza zaczelo huczec lozysko w kole
nie przeszkadzalo to kupujacemu |
|
|
|
 |
|
|