|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Alufelgi do 1G |
Autor |
Wiadomość |
wojtas gst
Forumowicz
Auto: Eclipse GST 92' USA
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 142 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-11-2010, 15:38
|
|
|
wuerce napisał/a: | no tak, ale 17 przy ori zawieszeniu powodują że ecli wygląda jakby startował w rajdach off-road. |
ja mam 17", gumy235 i ori zawias i wyglada normalnie, poza tym ze mi wystaja z przodu poza obrys samochodu
i dodam, że jezdzi sie o niebo lepiej niz na 16 po dziurach. troche gorzej jest w koleinach, bo bez przerwy probuje wyrwac z rak kiere |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 19-11-2010, 23:42
|
|
|
mam patent na zimę, tylko czekam na zamówione elementy które wykona mi tokarz 4 podkładki pod kielichy o grubości 50mm oraz do tego 12 tulei 50mm długości z gwintem w środku nakręcam tuleje, nakładam podkładki (tulejki wchodzą w podkładkę) i wkręcam od góry śruby do tych tulei w miejsce gdzie normalnie szpilki wystawały i mam terenowe ecli ;p specjalnie na zimę zawieszenie zostaje czyli będzie wysoko ale sztywno i pewnie |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 20-11-2010, 04:21
|
|
|
zenek_bb, ile tokarz chce za cos takiego
Masz sprezyny obnizajce? |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 20-11-2010, 08:05
|
|
|
ta... Eibach fioletowe o zmiennych zwojach i Kayaby Excel-G, dzięki tym zwojom o różnej gęstości na kostce brukowej czy coś jedziesz jak limuzyną nawet na 205/40R17 i 2,7bar na oponie, ale jak wpadam w dziurę to się modlę...
na razie nie wiem ile koszt, pewnie 2 flaszki bo to znajomy... do tego dochodzą dystanse 6mm (tylko pod zimówki-ori fele z ecli R15) ale jak będzie gotowe to się pochwalę na pewno ;d tylko się zastanawiam czy 50mm nie za mało chciałem takiego terenowego ecli mieć na zimę |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
|
|