|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Flash modyfikacja - ECU |
Autor |
Wiadomość |
pepi
Forumowicz

Auto: gitarowe
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 519 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 01-12-2010, 09:46 [EAx 97-04] Flash modyfikacja - ECU
|
|
|
Witam
Mam taka prośbę do posiadaczy galantow EA z okolicy Zabrza lub tych którzy będą przelotem
Potrzebuje do testow wasze softy z aut, do tworzenia map i modów
Nie wiem jeszcze co z tego będzie i ile to będzie trwalo (brak czasu) ale jak na razie w kilku autach się sprawdza i jest oki
Mam już kilka do testów ale okazuje się ze sa różnicę i kazde auto ma inny i potrzebne mi jest ich jak najwięcej (caly chas mowie o sofcie) jak już będę miał pełna bazę to zrobię jakiś pakiet
W zamian jak już wszystko będzie gotowe każdy z „dawcow” dostanie pakiet mapek itd. narazie przetestowane zostały Launch control, alternatywne mapy pod przycisk wlaczane w czasie jazdy i wszelkiego rodzaju inne udogodnienia typu mniejsze spalanie, ekonomiczne nagrzewanie silnika no i wiecej koni ewentualnie momentu obrotowego,
chce sprawdzic czy na kazdym rodzaju softu bedzie dzialac tak samo
Można mnie łapać na pw i się umawiac cala operacja to jakies 5 min
W gre wchodza wszystkie galanty EA obojętnie jaki silnik
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 01-12-2010, 14:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|