Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
05-12-2010, 04:59
ciemne szyby a policja czeska
Autor Wiadomość
mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 04-12-2010, 19:12   

Lipa napisał/a:
Poza tym, kolega zakładający ten post pytał się o radę, więc mu jej udzieliłem, bez zbędnych wywodów nt legalności/wyglądu itp(pijany nie jest, wie co robi), widać, niektórzy mają kłopot z odpowiadaniem na zadane pytania

Oj misiek, misiek..... Szkoda gadać, jeździj sobie z szybkami Ukrainian Style i ciesz się że szpanersko wyglądasz na wiosce :wink: A odnośnie twojej aluzji co do nieodpowiadania na zadane w wątku pytanie, to radze czytac uważniej..... Mimo wszystko miłego weekendu :lol:

Dominik

Lipa 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 automat sedan
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-12-2010, 19:36   

mitsu00 napisał/a:
Lipa napisał/a:
Poza tym, kolega zakładający ten post pytał się o radę, więc mu jej udzieliłem, bez zbędnych wywodów nt legalności/wyglądu itp(pijany nie jest, wie co robi), widać, niektórzy mają kłopot z odpowiadaniem na zadane pytania

Oj misiek, misiek..... Szkoda gadać, jeździj sobie z szybkami Ukrainian Style i ciesz się że szpanersko wyglądasz na wiosce :wink: A odnośnie twojej aluzji co do nieodpowiadania na zadane w wątku pytanie, to radze czytac uważniej..... Mimo wszystko miłego weekendu :lol:

A`la Ukrainian style powiadasz... No niech tak będzie, nie byłem u tych "sąsiadów" jeszcze, ale wnioskuję patrząc na profil iż masz bliżej do nich to zapewne wiesz co mówisz.Czy szpanersko wyglądam na wiosce to nie wiem ponieważ mieszkam w mieście, więc trudno mi się ustosunkować do Twojej wypowiedzi, jak mnie oceniają na wiosce :(

Czytać uważniej powiadasz, aż pojechałeś mi po ambicji :roll: , faktycznie jest, zwracam honor :roll: oraz w ramach przeprosin za fałszywe oskarżenie stawiam nasze regionalne chwalone przez wielu zarówno z wiosek jak i miast piwko Remus :D , peace :mrgreen:

Mimo wszystko również życzę miłego weekendu, oraz zimnego kapselka na ten zimowy wieczór, a autora postu przepraszam za OT.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 04-12-2010, 20:16   

krzychu, to jest na podstawie przepisów europejskiej komisji, napisałem to w odniesieniu do potrzeb tego tematu, dla pewności skonsultuj to z google.pl
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 04-12-2010, 21:05   

robertdg napisał/a:
krzychu, to jest na podstawie przepisów europejskiej komisji, napisałem to w odniesieniu do potrzeb tego tematu, dla pewności skonsultuj to z google.pl

A ja pisałem o tym że nie koniecznie panowie z Niebieskim muszą mieć rację, tylko że ich racja będzie bardziej ichsza niż Twojsza....

[ Dodano: 04-12-2010, 21:06 ]
Lipa napisał/a:

Gdyby chodziło, o problemy z wyciągnięciem człowieka z pojazdu, to zabronili by całkowicie i czymkolwiek je obklejać, także wg mnie argument spalony.

Fabryczne szyby są tak przyciemnione że cokolwiek nakleisz i tak nie spełniają minimalnej przepuszczalności.

Lipa 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 automat sedan
Wysłany: 04-12-2010, 22:17   

krzychu napisał/a:

Fabryczne szyby są tak przyciemnione że cokolwiek nakleisz i tak nie spełniają minimalnej przepuszczalności.

Bzdura!

normalną folię "antywłamaniówkę" możesz nakleić, oraz niektóre typy najjaśniejszych foli samochodowych też mieszczą się w tolerancji

Co innego szyby fabrycznie przyciemnione, tam przechodzi na 100% antywłamaniówka a co do najjaśniejszych foli to nie pamiętam, musiałbym zapytać się kolegi który zajmuje się oklejaniem szyb.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 04-12-2010, 23:30   

Lipa napisał/a:
. Gdyby istniała możliwość montażu tak, by nikomu w drogę nie wchodzić, to już dawno siedziałby w moim miśku.

poczytaj forum ,to zobaczysz, ze intnieje mozliwosc montazu tak by nikogo nie oslepiac.

eremita 
Mitsumaniak

Auto: Outlander III DID
Wysłany: 05-12-2010, 00:04   

mitsu00, jak dla mnie twoimi wypowiedziami powinien zainteresować sie moderator!!!
Mieszkasz bliżej Ukrainy to wiesz jaki maja styl.

Obrażać możesz swoich kolegów z podwórka.

Ciekawe czemu w prawej każdej reklamie samochodów masz szyby ciemne!!! pewnie dlatego że gorzej wyglądają :D

Jak dla mnie temat już się skończył bo dostałem odpowiedź na pytanie!!!

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 05-12-2010, 00:14   

eremita napisał/a:
mitsu00, jak dla mnie twoimi wypowiedziami powinien zainteresować sie moderator!!!
Mieszkasz bliżej Ukrainy to wiesz jaki maja styl.

Obrażać możesz swoich kolegów z podwórka.

Ciekawe czemu w prawej każdej reklamie samochodów masz szyby ciemne!!! pewnie dlatego że gorzej wyglądają

No comment..... Aspekty prawne przyciemniania szyb z przodu zostały ci wnikliwie przedstawione, ale jeśli mimo wszystko uwazasz że prawo jest po to aby je łamać to juz twój problem. Nie zdziw się tylko jesli kiedyś uderzy cię to po kieszeni :wink:

Dominik

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 05-12-2010, 20:56   

Hmm.
Przyznam szczerze, że zastanawiałem się co z tym zrobić bo nie jestem pod wrażeniem.
mitsu00 - Zasady pkt 8 z podpunktami dotyczą Cie tak jak innych. 2 pkt.eremita ostrzeżenie przed ostrzeżeniem.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi