|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś interesował się tymi misiami ? |
Autor |
Wiadomość |
Jadz
Nowy Forumowicz
Auto: l 400
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-12-2010, 09:24 Czy ktoś interesował się tymi misiami ?
|
|
|
Witam wszystkich fanów marki, po długiej nieobecności na forum.
Mam prośbę czy ktoś interesował się tymi elkami, potrzebuję takiego auta, ale nie chcę się nadziać na zaniedbane strasznie auto.
Jeśli ktokolwiek coś wie, lub widział proszę informację. Będę wdzięczny za pomoc. Oba są dość daleko ode mnie stąd prośba.
Numer 1
Numer 2
Z góry dzięki |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 07-12-2010, 06:58
|
|
|
z negatywnych rzeczy rzuca sie w oczy: pogryziony i zablocony silnik numeru 1 i lakierowanie numeru 2. |
|
|
|
 |
Mondo_cane
Forumowicz
Auto: L200 2009
|
Wysłany: 08-12-2010, 22:14
|
|
|
Na terenie Belgii jeszcze 3 tyg. temu mieli poważną powódź... Jeden z nich jest stamtąd sprowadzony... Widzę rdzę wewnątrz przedziału silnikowego i jakieś farfocle zwisające z przegrody - nie wróży to najlepiej. Niestety polscy handlarze zbyt często "czyszczą" parkingi zachodnich towarzystw ubezpieczeniowych.
KUBA |
|
|
|
 |
|
|