|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Własna działalność |
Autor |
Wiadomość |
Kacperu
Nowy Forumowicz Kacperu
Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6, 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-01-2011, 15:11 Własna działalność
|
|
|
Hej!
Niedawno straciłem pracę i widząc co dzieje się na rynku pracy postanowiłem z kolegą otworzyć własną działalność. Miała by polegać na sprzedawaniu (głównie przez internet) części używanych do aut (elementy blacharskie, części silnika, koła...)- ale nie do wszystkich samochodów ponieważ chcemy się wyspecjalizować w konkretnym modelu. I tu mam pytanie: Czy ktoś z was może prowadzi taką działalność i chciałby podpowiedzieć jak to wygląda od środka? Tzn. jakie pozwolenia od kogo, czy trzeba mieć jakieś większe pomieszczenie na rozbiórkę, czy wystarczy garaż o wymiarach ok. 8mx3,5m, czy i jakiej gwarancji udzielać na części itp. Aha, zapomniałem dodać że auta będą przywożone z zagranicy (planujemy w całości). A może prościej będzie sprowadzać nowe części z zagranicy- trzymać je w jakimś magazynie i jak ktoś kupi to wysyłać? Pomóżcie proszę! |
|
|
|
 |
|
|