|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czyszczecnie przepustnicy Szczecin, Konserwacjia podwozia |
Autor |
Wiadomość |
stolarz42
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 Gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2011, 14:13 Czyszczecnie przepustnicy Szczecin, Konserwacjia podwozia
|
|
|
Szukam jakiegos sprawdzonego i TANIEGO warsztatu w Szczecinie gdzie przeczyszcza mi przepustnice bylem w 2 warsztatach i mowili ze to przez nia faluja obroty ale nie podejma sie czyszczenia poniewaz nie robili tego wczesniej .
Dolegliwosci.
1.Falujace obroty.
2.Pzy jezdzie stala predkoscia auto czasami przyspiesza mimo ze pedal gazu pozostaje w tej samej pozycji.
3. Czasami gasnie.
Potrzebuje tez zakonserwowac podwozie poniewaz jest juz tam troche rdzy moze ma ktos jakies namiary?? |
Ostatnio zmieniony przez stolarz42 06-01-2011, 16:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
|
|
|
|
 |
stolarz42
Forumowicz
|
Wysłany: 06-01-2011, 17:17
|
|
|
wiem ze mozna samemu ale ja wole zrobic to u specjalisty |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2011, 23:29
|
|
|
zrób sam zaoszczędzisz czas, pieniądze i nerwy. w szczecinie ciężko kogoś z większą wiedzą na temat gdi mitsu. może podjechać ew do autoarsu. |
|
|
|
 |
stolarz42
Forumowicz
|
Wysłany: 06-01-2011, 23:48
|
|
|
chcialbym sam ale jestm w niemczech i nie mam czasu sam tego zrobic wiec szukam warsztatu jakiegos |
|
|
|
 |
|
|