|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
klimatyzacja -konserwacja , serwis |
Autor |
Wiadomość |
fergul11
Mitsumaniak

Auto: EA2A-'98 2.0pb
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 07-01-2011, 21:58 klimatyzacja -konserwacja , serwis
|
|
|
koledzy , poszukuje warsztatu zajmującego się serwisem klimatyzacji w okolicach Ennis ewentualnie Limerick , potrzebuje uzupełnić czynnik chłodzący , gdzie takowy warsztat mogę znaleźć i ile taka "operacja" kosztuje ?
miałem w Ennis ,ASO mitsubishi ale zamknęli z powodu recesji.dziękuję za wszelkie wskazówki,pozdrawiam. |
_________________ Mam oko na Ciebie
 |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
|
Wysłany: 09-01-2011, 15:13
|
|
|
Czynnik chlodzacy kupisz w Halfords, kosztowal kolo 60euro z pistoletem ze skala napelnienia. Jednak jest kilka typow zaworkow i nie do kazdego auta pasuje. Probowalem do fiata i nie pasowala koncowka, do to miska to nie wiem. najlepiej jak podjedziesz i sprawdzisz czy pasuje.
Warsztat pewnie wiecej wezmie. W mercedesie kumplowi powiedzieli 300 euro |
|
|
|
 |
fergul11
Mitsumaniak

Auto: EA2A-'98 2.0pb
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 09-01-2011, 22:31
|
|
|
Faraonix tylko o jakim miescie mowisz Ennis czy limerick ?
gdzie jest halfords?
widzialem kiedys takie urzadzenie w" banners motors factor " w ennis i kosztowalo cos 70e , ale ja w zyciu nie widzialem jak sie dopuszcza czynnik do instalacji !!!
[ Dodano: 25-08-2011, 20:33 ]
wiec napisze co nastapilo znalazlem serwis klimy w limerick na ul Cathedral place , pracuja tam polacy wiec slabo jezyczni obsluza sie bez problemu .
Na chwile obecna koszt servisu 80 e , jezeli sa jakies problmy z urzadzenim ( nieszczelnsc , kompresor etc. ) 40 e za podniesienie maski niezaleznie czy usluge dokonaja.
Dodam ze mialem w instalacji 560ml czynnika i klima dzialala az milo ,teraz jest jak w katalogu 710ml
Pozdrawiam |
_________________ Mam oko na Ciebie
 |
|
|
|
 |
|
|