|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wahacze firmy SH (Shin Hsiang) |
Autor |
Wiadomość |
looq
Mitsumaniak

Auto: Colt 1.5 DID Motion
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 116 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-01-2011, 09:12 Wahacze firmy SH (Shin Hsiang)
|
|
|
Ostatnio podczas moich różnych potyczek w walce z zawieszeniem natrafiłem na zamienniki wahaczy firmy SH, cena - dość atrakcyjna bo na allegro występują w okolicach 200zł za szt, a tu <klik> to nawet 93zł.
Z jednej strony strach trochę bo jakaś chińszczyzna, z drugiej kusi cena. Jestem jednak ciekawy czy ktoś to już przerabiał i ma może jakieś doświadczenie z produktami firmy SH? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-01-2011, 09:31
|
|
|
Jezeli nie sprawi problemów montażowych, nie popierniczy zbytnio geometrii zawieszenia, to może z rok posłuży, osobiście ja bym się bał, widziałem kiedyś w sklepie, jak gosc sworzen z tego wahacza wyciągnał szarpnięciem ręką, a to powinno być wprasowane, cóż z tego, że połowe tańsze, jak możesz przez to narobić sobie krzywdy. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|