|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z32A 1.1] Tył hamulce - Bębny w Mitsubishi Colt Z30 |
Autor |
Wiadomość |
marconi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt Z30 (XII 2004)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2011, 00:35 [Z32A 1.1] Tył hamulce - Bębny w Mitsubishi Colt Z30
|
|
|
witam, jestem posiadaczem Colta Z30 z XII 2004roku i po przejechaniu 90tys. okazało się że tylne hamulce są praktycznie całe do wymiany, o ile w zasadzie nie ma jakiegoś większego problemu z zakupem cylindrów, szczęk itd, to nigdzie nie mogę dostać bębnów, obdzwoniłem okoliczne sklepy i hurtownie i w żadnym ich nie mają, natomiast pojawiły się jeszcze wątpliwości czy to aby nie są tarczo-bebny bo ponoć takowe figurują w katalogach przy Coltach w wersji VI, podczas gdy po rozebraniu koła ewidentnie w moim Colcie są bębny - w akcie desperacji zadzwoniłem do dystrybutora i tam mi "krzyknęli" cenę 360zł za sztukę i tydzień oczekiwania aż to ściągną - czy ktoś wie gdzie od ręki można te bębny dostac i czy są jakieś zamienniki, bo 360zł za sztukę to uważam za zdzierstwo, może ktoś zna nr katalogowy tych bębnów po którym można by tez spróbować szukać... |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 15-01-2011, 00:38
|
|
|
Ja niestety nie widziałem jak dotąd bębnów w zamienniku, może Japaneze poratuje:
tel 422154402 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|