Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
L200 2008 rok 167km traci moc
Autor Wiadomość
georg65 
Nowy Forumowicz

Auto: l200 2008r 123kw
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-01-2011, 20:43   L200 2008 rok 167km traci moc

witam ...na poczatku czcialem wszystkich pozdrowic i przywitac sie na forum....mam problem a mianowicie moje l200 jak wyzej w temacie traci moc przy okolo 2000tyś. obrotów wchodzi prawdopodobnie w tryb awaryjny i nie reaguje na pedał gazu....nie zapala sie przy tym żadna kontrolka silnika,samochod jest z 2008 roku i ma 55tyś. km.Prosze o pomoc..moze ktos z was spotkał sie z czyms takim.Pozdrawiam

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 02-01-2011, 20:50   

zacznij od turbo i wszystkiego co jest z tym zwiazane, np. szczelnosc ukladu itd. itd.

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 02-01-2011, 21:45   

spadl Ci zapewne cieniutki wezyk od czujnika nad- czy pod-ciśnienia turbiny - z prawej strony pod krawedzia plastiku z logo mitsubishi (stojac przed autem)

szeryf722 
Nowy Forumowicz

Auto: ducato golf
Wysłany: 03-01-2011, 17:09   

Ja obstawiam układ paliwowy jak turbina padnie to kopci strasznie .Miałem podobnie ale w eli 2000r wymieniłem filtr paliwa i odpowietrzyłem układ paliwowy i jest O.K wszyscy mówili że turbina obroty miałem do 2500 tyś max

georg65 
Nowy Forumowicz

Auto: l200 2008r 123kw
Wysłany: 03-01-2011, 17:51   

Witam....problem juz rozwiazalem..Tak jak napisales Szeryf722 zapchany filtr paliwa....dzieki za pomoc..pozdrawiam.Georg.

sypam 
Nowy Forumowicz

Auto: L 200
Wysłany: 14-01-2011, 00:59   

Witam,

Ja nie miałem takiego problemu, bo po prostu padł mi aku, ale w serwisie mi to podpowiedzieli i został mi zamontowany podgrzewacz filtra paliwa, nie wiem na ile mi pomoże, ale zawsze dodatek na gwarancji. Polecam

Odpowiedz do tematu