Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zgrupowanie Naszych Bolidów w Ułężu
Autor Wiadomość
Krystian990 
Forumowicz

Auto: 3000GT SL `96r manual
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-01-2011, 11:17   

Dłużec - Małopolskie

arturpaj
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2011, 19:14   

No jeszcze zostałem ja, Puławy-lubelskie.

tabek 
Forumowicz

Auto: 3000GT SL `92
Wysłany: 13-01-2011, 11:16   

Wroclaw

arturpaj
[Usunięty]

Wysłany: 13-01-2011, 23:32   

Devill napisał/a:
kurcze do białego mam 500km :lol:
odejmij te 200 km, to już robi się liczba godna zastanowienia :lol: . Mam pomysł, który musi zaakceptować, po gróóóóóóóóbym zastanowieniu Udi. Udi może u Ciebie :oops: :?: Jest po środku 8)

udi 
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Wysłany: 14-01-2011, 00:26   

Ciekawe ilu z was wybraloby sie w taka podroz :?

To co moge zaproponowac?!?.
Na Nurburgring mam okolo 170km tak wiec mozemy np polaczyc zgrupowanie z Formula 1 ,bo wyscigi beda jakos w lipcu.No chyba ze ktos woli tor SPA w belgii ,bo tez mam okolo 60km ,ale nie wiem ktorego sa wyscigi. :mrgreen:
To jak ktos lubi F1.
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,

arturpaj
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2011, 07:12   

Udi, pisze o środku europy, a ja o środku polski :lol: . Udi jak możesz się dowiedzieć o jakimś torze w twojej okolicy (Lututów, Sieradz), albo bezpiecznym miejscu do szybkiego pojeżdżenia, jakimś terenie zamkniętym, to daj znać. Może u Ciebie się spotkamy, zachód ma blisko, a ja wysupłam tego tysiączka na taki wyjazd. Dlatego, że mój bolid pali średnio, w trasie, jakieś 100pln/ 100km.

Krystian990 
Forumowicz

Wysłany: 14-01-2011, 09:19   

Jak by się Udi zgodził to mi Lututow by jak najbardziej pasował :mrgreen:

n3000 
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Wysłany: 14-01-2011, 09:23   

Moim zdaniem najlepsza jest propozycja Sławka żeby określić najlepszą lokalizację dla wszystkich.

Devill 
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
Wysłany: 14-01-2011, 09:33   

jesli bylo by gdzies w centralnej, to jestem za wtedy bylo by ok 300 z groszami

udi 
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Wysłany: 14-01-2011, 22:04   

Szkoda ,bo wybralibysmy sie na Nurburgring czy SPA .Zreszta ja i tak wybieram sie na F1(Nurburgring jak 2 lata temu)-moze ktos sie dolaczy?

W sumie to w mojej okolicy to z torami czy ciekawymi placami czy jakims starym lotnisku to jest prawdziwa nedza.Nic tu nie ma.Niestety nie bede czegos proponowal co przypomina publiczny parking czy cos takiego,bo to bez sensu.

Dla mnie to moze byc kazde miejsce w Polsce -no moze prawie kazde

Moze cos w okolicach Lodzi,zna tam ktos jakies wzgledne miejsca
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,

Krystian990 
Forumowicz

Wysłany: 14-01-2011, 22:41   

Okolice łodzi były by dobre bo to +\- środek polski i nie było by osób które mają 500+km na zlocik. Jedynie N3000 miałby prawie 500 bo jeszcze zza szczecina.

Bil 
Nowy Forumowicz
VR4 Power.

Auto: Mitsubishi 3000GT VR4 1GEN
Wysłany: 14-01-2011, 23:04   

oczywiście jestem za takimi zgrupowaniami, jestem z Poznania ale dojadę praktycznie wszędzie, muszę tylko przeprowadzić rutynowe wymiany i zmiany techniczne :roll:

lukas 
Forumowicz

Auto: 3000gt vr4 prowler orange
Wysłany: 15-01-2011, 03:07   

Krystian990 napisał/a:
Okolice łodzi były by dobre bo to +\- środek polski i nie było by osób które mają 500+km na zlocik. Jedynie N3000 miałby prawie 500 bo jeszcze zza szczecina.

Zalezy na jaki dzien to wszystko wypadnie ale rownierz jestem za. W wakacje wybieram sie samochodem do PL, ale jeszcze niewiem jak to bedzie. Fajnie by bylo, narazie nie mam wprawdzie jeszcze biletow zamowionych ale z dojazdem u mnie nie bedzie problemow, o ile wszystko u mnie wypali ;)

Dodgman 
Nowy Forumowicz

Auto: Dodge Stealth R/T
Wysłany: 15-01-2011, 17:57   

Zlocik takich maszyn, jak najbardziej TAK!
Wrocław

arturpaj
[Usunięty]

Wysłany: 16-01-2011, 07:29   

Chwilowo jesteśmy na etapie zbierania się i dopisywania do listy. Myślę, że do końca lutego powinniśmy ją zamknąć, teraz jest 9 osób. Wyznaczymy geograficzny środek zlotu (jestem za Ułężem :lol: ) i będziemy kontaktować się z obsługą najbliższego toru. Tak po mojemu nie ma co kombinować z żadnym parkingiem przy markecie czy stacji, jakoś tak mało PROF.
Co do listy, jest ona symboliczna i tylko orientacyjna. Na większości torów trzeba określić ilość uczestników w imprezie. Można też na taki tor zaprosić właściciela (posiadacza) hamowni dynamicznej, kogoś z komputerem. Wiadomo, czym więcej uczestników, tym tańszy zlot.

Odpowiedz do tematu