|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
trzeszczenie w kabinie |
Autor |
Wiadomość |
dio
Nowy Forumowicz dio
Auto: l200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2011, 23:44 trzeszczenie w kabinie
|
|
|
witam wszystkich w nowym roku...
mam drobny problem z moim l200...
czasami trzeszczy mi w kabinie tak jakby szyba i jej uszczelnienie albo jakieś inne plastiki deski rozdzielczej...
często się to dzieje jak na zewnątrz zmienia się temperatura (robi się cieplej)
nie trzeszczy stale ale trzask jest dość denerwujący jakby ktoś bawił się styropianem...
może ktoś z kolegów zaobserwował podobne dźwięki i jakoś to rozwiązał....
pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków |
_________________ paweł |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2011, 08:38
|
|
|
Moze Ci slabo skrecili deske, sprobuj odkrecic dolne plastiki krzyzakiem, wtedy odslonia sie srubki do wyzszych elementow na desce (czesc jest na wcisk) popraw wciski, ewentualnie powkladaj pianke uszczelkowa lub cos innego miedzy kontaktujace sie plastiki i dokrec wszystko. Powinno pomoc. Miales bita Ele? Niestety co jakis czas cos trzeszczy, trzeba miec czujne ucho gdzie. U mnie jak jest pusta paka to cisza. Gdy tylko wloze niesymetrycznie wiecej niz 300kg na pake to puka plastik w slupkach B pozdro |
|
|
|
 |
RAFUROS
Forumowicz
Auto: L 200 INTENSE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sie 2005 Posty: 63 Skąd: Andrychów
|
Wysłany: 16-01-2011, 21:48
|
|
|
U mnie dzieje się tak samo ale tylko kiedy temperatura na zewnątrz spada ponieżej ok 5'C,nasila się przy niskich obrotach.Jak do tej pory nie udało mi się zdjagnozować przyczyny |
_________________ RAFUROS |
|
|
|
 |
|
|