Talon 4g63 TURBO AWD |
Autor |
Wiadomość |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 20-01-2011, 23:10
|
|
|
rosomak1983, a ja napiszę po raz kolejny... wyhamuj, bo łykasz jak pelikan i z tego co obserwuję zafiksowałeś się na ilości niż jakości.
Niemniej jednak: gratulacje, choćby za odwagę
Oczywiście wrzucaj jakieś aktualne (już swoje) foty. |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 20-01-2011, 23:40
|
|
|
mkm napisał/a: | rosomak1983, a ja napiszę po raz kolejny... wyhamuj, |
A co boisz sie moderatorze zeby miejsca na tematy w naszych miskach zabrałko
mkm napisał/a: | Oczywiście wrzucaj jakieś aktualne (już swoje) foty. |
no problem.
kafar_1989 napisał/a: | i niestety musisz wziasc poprawke na to ze samochod byyl skladany glownie na tor to tam o lakier i wnetrze nikt bardzo nie dbal |
ja o tym wiem Kafarku , co do wygladu to przyznac musze ze tył jest ładniejszy niz w Ecli , graty zaklepane i dojada do Ciebie w niedługim czasie |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 21-01-2011, 00:13
|
|
|
rosomak1983 napisał/a: | mkm napisał/a: | rosomak1983, a ja napiszę po raz kolejny... wyhamuj, |
A co boisz sie moderatorze zeby miejsca na tematy w naszych miskach zabrałko |
Też |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 21-01-2011, 00:18
|
|
|
Maretzky85 napisał/a: | rosomak1983, zacny sprzęcik, w Ecli 1G będzie ładnie śmigać :> |
Ja bym jednak pozostał przy Talonie, ponieważ jak dla mnie wygląda trochę lepiej od Ecli, z tego względu, że wydaje się niższy, szerszy i delikatni dłuższy... Tylko znaczek mitasubishi bym przeszczepił
Maretzky85 napisał/a: | mitsu_pl, a co ? Szukasz Galanta GTi ? |
Czegoś na przeszczep za dobrą kasę, jakby się trafiło, bo swój silnik pognałem dla Krzysia... Nie powiem, że bardziej bym się ucieszył z E39, ale wystarczy GTi |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
rosomak1983

|
Wysłany: 21-01-2011, 00:40
|
|
|
mkm napisał/a: | na ilości niż jakości. |
co do jakosci to zobacz na pierwsza strone i powiedz ze jej brak... do tego cala reszta z pantery srodek i buda... i jest JAKOSC jak cholera
Nie mówie ze zrobie to od razu ale w zasadzie mam juz wszystko co potrzeba ,a wyjdzie duzooo taniej niz gdybym kupował graty osobno... |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 21-01-2011, 06:01
|
|
|
Wiesz jak ja to widzę? jeżeli tył ma się jako tako to sprawdź czy nie da się do eclipse przełożyć bo talon ma 100 razy ładniejszy tył |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
rosomak1983

|
Wysłany: 21-01-2011, 06:58
|
|
|
Wszyc napisał/a: | czy nie da się do eclipse przełożyć bo talon ma 100 razy ładniejszy tył |
Wiem o tym bede myslał nad tym... |
6 bolt only...
 |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 21-01-2011, 08:07
|
|
|
Pewnie że da się przełożyć, kolega z MEKP przełożył tył od talona do targi. Pisał, że nie do końca było p&p ale nie było większych problemów z przełożeniem (kilka mocowań lamp i zderzaka trzeba przerobić). Jedynie wydech trochę mu nie spasował z otworem w zderzaku i trzeba przesuwać.
Generalnie jak złożysz z tych dwóch jednego to powstanie niezłe cacuszko. Choć ja bym chyba wsadził środek do talona z tego GS-a co masz na części i miał dwa fajne autka bez jakiejś wielkiej dłubaniny. |
|
|
|
 |
rosomak1983

|
Wysłany: 21-01-2011, 12:23
|
|
|
viader napisał/a: | Pewnie że da się przełożyć, kolega z MEKP przełożył tył od talona do targi. Pisał, że nie do końca było p&p ale nie było większych problemów z przełożeniem (kilka mocowań lamp i zderzaka trzeba przerobić). |
własnie zauwazam ze sa niuanse dotyczace zaczepu plastiku ale płyta podłogowa i cała buda jest chyba identyczna, w Talonie jest nawet miejsce na wysuwane lampy i mozliwa bylby konwersja odwrotna...
viader napisał/a: | Jedynie wydech trochę mu nie spasował z otworem w zderzaku i trzeba przesuwać. |
wydech i tak by wskoczył z Talona, co do wydechu jest cudowny, tłumik HKS super drager zupelnie inna liga. |
6 bolt only...
 |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 21-01-2011, 13:27
|
|
|
Nie wiem jak ze stanem wizualnym budy w talonie ale ja bym wrzucił do niego środek, odmalował poprzecierany zderzak i latał nim takim jakim jest. A pantere zostawił do bardziej cywilizowanej jazdy albo sprzedał. Przekładanie całego silnika, zawiechy i cholera wie jeszcze czego to moim zdaniem zbyt dużo roboty. |
|
|
|
 |
rosomak1983

|
Wysłany: 21-01-2011, 21:39
|
|
|
viader napisał/a: | Choć ja bym chyba wsadził środek do talona z tego GS-a |
wiekszosc w kubel a fotele ma Mystek ale spoko ja przygarniam fotele od Kafara i wszystko zostaje w rodzinie.
viader napisał/a: | odmalował poprzecierany zderzak i latał nim takim jakim jest |
narazie wmontuje fotele i pasy i bede tak własnie latal dopracowujac kazdy szczegół...
viader napisał/a: | Przekładanie całego silnika, zawiechy i cholera wie jeszcze czego to moim zdaniem zbyt dużo roboty. |
niby tak ale wszystko plug and play sie pomysli sie,
A do Taloniska mam jeszcze maske z laminatu. i jakies walki z opisu ( ale tylko przyklejonego do wałka) wynika ze to jakies ostre (sprawdze to) |
6 bolt only...
 |
|
|
|
 |
Adi_3kGT
Forumowicz

Auto: Mitsubishi 3000GT
|
Wysłany: 21-01-2011, 21:55
|
|
|
Niech RosomaK zrobi swoją wizje a My koledzy Ocenimy finał , Powodzenia bo Potencjał Jest |
|
 |
rosomak1983

|
Wysłany: 21-01-2011, 22:47
|
|
|
Adi_3kGT, to nie jest tak ze ostateczna wizja juz jest, a wszelkie sugestie i komenty mile widziane. POZDRO |
6 bolt only...
 |
|
|
|
 |
Adi_3kGT
Forumowicz

Auto: Mitsubishi 3000GT
|
Wysłany: 22-01-2011, 19:07
|
|
|
bede napewno obserwował i jak cos podpowiadał co do "Wizji" Pozdro |
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2011, 20:39
|
|
|
viader napisał/a: | Nie wiem jak ze stanem wizualnym budy w talonie ale ja bym wrzucił do niego środek, odmalował poprzecierany zderzak i latał nim takim jakim jest. A pantere zostawił do bardziej cywilizowanej jazdy albo sprzedał. Przekładanie całego silnika, zawiechy i cholera wie jeszcze czego to moim zdaniem zbyt dużo roboty.
|
dokładnie tak, ładną i zadbaną serie szkoda szpecić. |
|
|
|
 |
|