[EAx 97-04] Galant 98r. 2.5 V6 +LPG - Kunów |
Autor |
Wiadomość |
jn.
Nowy Forumowicz
Auto: Szukam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-01-2011, 19:50 [EAx 97-04] Galant 98r. 2.5 V6 +LPG - Kunów
|
|
|
Witajcie forumowicze,
jestem na etapie szukania auta, ale dopiero niedawno zainteresowałem się galantem. Zdążyłem jednak coś o nim poczytać i innego auta już nie chcę
Link do aukcji
Kod: | Rok produkcji (1900 - 2100):1998 Przebieg (km):150000 Pojemność silnika (cm3):2500 Moc silnika (KM):163 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna + LPG Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Zielony Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Tempomat, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
Opis
Sprzedam Mitsubishi Galanta z 1998 roku o pojemności 2,5 Benzyna+Gaz sekwencja, z przebiegiem 150 tys. książka serwisowa, komplet kół zimowych oraz letnich z 17-calowymi felgami. Auto było sprowadzone z Niemiec gdzie było eksploatowane przez kobiete. Galant ma atrakcyjny wygląd przez co przyciąga uwagę przechodniów. Posiada bogate wyposażenie. |
Brak zdjęć silnika, ale jutro poproszę.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
tomasek
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 7250 Skąd: stolica wschodu
|
Wysłany: 24-01-2011, 20:16
|
|
|
Na pewno nie jest to wersja Avance.posiada tylko zderzak przedni od tej wersji,kierownica mocno wytarta,kierunki przednie przeżroczyste,boczne już nie,brak zaślepki zderzaka przód i chyba zaparowany halogen to chyba tyle na początek. |
_________________ __________________________________________
 |
|
|
|
 |
jn.
Nowy Forumowicz
Auto: Szukam
|
Wysłany: 24-01-2011, 20:26
|
|
|
No właśnie, stan kierownicy nie wskazuje na taki przebieg. Dzięki za wskazówki. |
|
|
|
 |
spown
Mitsumaniak ^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 625 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 24-01-2011, 21:45
|
|
|
bagażnik z po lewej wgnieciony i tak jakoś dziwnie odstaje, czy mi się wydaje? |
_________________ Mówią źle, mówią zły, mówią wariat... |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 24-01-2011, 22:01
|
|
|
Jest to podstawowa wersja galanta ze zderzakim przednim i atrapą od wersji Avance, przydałaby sie fota komory silnika, poproś wogóle o aktualne zdjęcia
spown, bagażnik wygląda na niedomknięty, odstaje po obu stronach |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 25-01-2011, 10:38
|
|
|
Wart się dowiedzieć od którego handlarza został kupiony ten samochód |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
rafael
Nowy Forumowicz rafael

Auto: Galant EA5A 99r.
|
Wysłany: 26-01-2011, 16:21
|
|
|
nie jestem pewien ale chyba ten egzemplarz (kojarze rejestracje i kolor) byl szeroko omawiany jakis czas temu. pamietam tyle ze bardzo negatywnie, zlozony z dwoch itp. wtedy tez mial o wiele wyzsza cene, ale nie jestem pewien. moze ktos jeszcze bedzie cos pamietal
pozdro |
_________________ Visca el Barça! |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-01-2011, 16:30
|
|
|
rafael napisał/a: | nie jestem pewien ale chyba ten egzemplarz (kojarze rejestracje i kolor) byl szeroko omawiany jakis czas temu |
To nie jest ten egzemplarz. Sprawdzałem |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
superson123
Forumowicz
Auto: SAAB 9-3 2.0t
|
Wysłany: 10-02-2011, 00:42
|
|
|
Witam
Bylem ogladac tego galanta ogolnie nie zadbany z tylu mial jakas przygode (widac malowanie nawet w bagazniku) tylne prawe drzwi jak sie je otworzy na dole ladnie kwitna nadkola zreszta tez jezeli chodzi o silnik ladnie pracuje |
_________________ Galant 2.5V6 - SPRZEDANY |
|
|
|
 |
sveno
Mitsumaniak

Auto: Galant V6 Avance SE
Pomógł: 58 razy Dołączył: 20 Paź 2010 Posty: 5141 Skąd: Nowy Sącz/Winterthur
|
Wysłany: 23-07-2011, 12:53
|
|
|
lol przez przypadek trafilem na ten temat, oglądałem tego galanta 11 września 2010 i był wyceniony na 15kzł!!!! krótko: łoch jakich mało, "użytkowany przez kobietę" chyba jak miała odwieść pijanego właściciela do domu auto miało ogromny problem z hamulcami: przy 70km/h po wciśnięciu hamulca kierownice z rąk wyrywało, sam wjeżdżał do rowu, zderzak przedni odpadał, halogeny nie działały bo "żarówki się popaliły" !!! Sprzedawca z miejsca chciał opuścić 5 tys zł byle się go pozbyć, auto miało bity tył i przód, współczuje nowemu właścicielowi o ile się taki znalazł |
_________________ Życie jest zbyt krótkie, by jeździć Dieslem
Gość --->"Rekińczyk"<---
"spotykając innego uzytkownika Gala to tak
jakby się kogoś znajomego spotkało - nie umiem tego wytłumaczyć
i nie doświadczyłem tego jeżdżąc innymi markami" by dzordz8

|
|
|
|
 |
|