|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wielka prośba :) |
Autor |
Wiadomość |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2011, 10:13 Wielka prośba :)
|
|
|
Witam. Mam do was pytanko.
Czy nikt z was nie zamierza niedługo przemierzyć trasy Sandomierz-Lublin, lub chociaż w stronę lublina i ma wolne miejsce w samochodzie ?:)
Już mówię o co chodzi, będę miał do odebrania felgi '15 z oponami w Sandomierzu, a sprzedający jakoś nie chce się zgodzić na ich wysyłkę tylko odbiór osobisty, także mam mały problem
Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
edit:oczywiście jakoś byśmy się dogadali |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=88868 |
|
|
|
 |
Spox_2
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 24V EA5W
|
Wysłany: 29-01-2011, 13:13
|
|
|
Siema,
W najlbliższym czasie (połowa lutego, może wcześniej) wybieram się w moje rodzime strony tj. okolice Tomaszowa Lubelskiego.
Trasa jaką pokonuje wygląda tak : Kielce - Opatów - Annopol - Kraśnik - Zamość - Tomaszów Lubelski.
Aby pojechać do Sandomierza,a następnie do Lublina to miałbym do nadrobienia 70-80km względem standardowej trasy.
Myślę że można się dogadać.
Jak coś t pisz. |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
|
|