Alarm jest czy go nie ma MO II z USA ??? |
Autor |
Wiadomość |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 29-01-2011, 21:07
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | To mu to zaprogramowali dodatkowo w ASO. Możliwe jak najbardziej ale odplatnie. Nie jest tak jednak fabryczne ustawienie. |
Fabrycznie rzecz jasna nie...A jakby miał MMCS-a to by sam mógł ustawić sobie opcję składania tych lusterek.... I nie tylko... |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 29-01-2011, 22:43
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | To mu to zaprogramowali dodatkowo w ASO. Możliwe jak najbardziej ale odplatnie. Nie jest tak jednak fabryczne ustawienie. |
Fabrycznie rzecz jasna nie...A jakby miał MMCS-a to by sam mógł ustawić sobie opcję składania tych lusterek.... I nie tylko... |
Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 29-01-2011, 22:47
|
|
|
Muciek napisał/a: | Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik | Nic nie musisz nagrywać. Ja wiem że tak jest z doświadczenia i tyle Sam kiedyś mi ASO tak ustawiło na zyczenie, ale skasowalem po roku, bo silowniki lusterek moga sie spalic od ciaglego skladania. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 29-01-2011, 22:55
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | Powiem wam, że teraz daliście mi do myślenia. Jestem przekonany na 99% że się składają po wciśnięciu w pilocie i nic w ASO odpłatnie nie było robione Jutro sprawdzę, a jeśli naprawdę będzie działać (bo taką mam pamięć wizualną) to wam nagram filmik | Nic nie musisz nagrywać. Ja wiem że tak jest z doświadczenia i tyle Sam kiedyś mi ASO tak ustawiło na zyczenie, ale skasowalem po roku, bo silowniki lusterek moga sie spalic od ciaglego skladania. |
No to ładnie, bo tata otwiera je i zamyka kilka razy dziennie, głównie "gumką", a jest ustawione składanie lusterek zawsze:D |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 30-01-2011, 09:48
|
|
|
Ja potwierdzam że skladają się za każdym razem, czy to pilotem czy gumką. |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 30-01-2011, 13:29
|
|
|
DJ Fazi napisał/a: | Ja potwierdzam że skladają się za każdym razem, czy to pilotem czy gumką. | No to tobie tez tak ustawili. Mam znajomych z glonojadami, którym się nie składają i z takim ustawieniem auto trafia do salonu. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
andrzejGb
Forumowicz
Auto: www
|
Wysłany: 30-01-2011, 15:34
|
|
|
mnie nawet szyb nie domyka po 2 naciśnięciu |
|
|
|
 |
michu300
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 334 Skąd: okolice 3city
|
Wysłany: 31-01-2011, 11:11
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | No to tobie tez tak ustawili. Mam znajomych z glonojadami, którym się nie składają i z takim ustawieniem auto trafia do salonu. |
Wydaje mi się, że w Glonojadach standardowe ustawienie to, że lusterka się składają automatycznie. Ja też tak mam, kilka zaobserwowanych w sąsiedztwie również. Kupowane gdzie indziej. |
|
|
|
 |
|