|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprzedam Galanta EA '99 |
Autor |
Wiadomość |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 23-10-2006, 08:07
|
|
|
roch_27 napisał/a: | Tłumacze dlaczego "aż" tyle w sumie można poszukać inne tańsze oferty jednak jak widać ciągle widnieją w ofertach sprzedaży pomimo "atrakcyjnej" ceny |
Słusznie waćpan prawisz. Mnie też wybrzydzali jak Corsę sprzedawałem ale po zapoznaniu się ze stanem auta i papierami i fakturami na to co tuż przed sprzedażą przy niej zostało zrobione oraz kiedy i co wogóle było robione oraz z udokumentowanym przebiegiem jakoś od razu marudzenie i porównywanie do auta z komisu się skończyło w trybie natychmiastowym i poszła po takiej cenie jaką za nią chciałem bez targowania pomimo że odpowiednio wyższa była niż innych takich komisowych. Poszła dosłownie w tydzień od rozpuszczenia wici o chęci sprzedaży. Dlatego też jeśli auto zadbane mechanicznie sprawne i w dobrym stanie to z pewnością kupca znajdzie po satysfakcjonującej obie strony cenie. I nikt nie będzie marudził i kręcił nosem na to czy tamto. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 24-10-2006, 09:05
|
|
|
Autko zostaje w rodzinie
pozdro
ps. thx za zainteresowanie |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
kunta [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 14:03
|
|
|
Dorzucę swoje 5 groszy... ludzie nie wazny jest rok... (tzn. teoretycznie jest). Ja za swojego gala '97 rok temu zapłaciłem ponad 30k i co? miał oryginalny przebieg 64 tys, silnik skrzynia i cala reszta 2002, z zewnątrz i w środku nówka pewex... nic sie nie dzieje, full wypas... a wygląda tak ze głowa mała. Za ta cenę pewno bym znalazł wtedy 2001-2002 ale za to jakiegoś szrota skatowanego Nie zawsze rocznik mówi o wszystkim...
Krzyżak potwierdzi |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-10-2006, 15:06
|
|
|
Krzyżak potwierdza... od lat się napalał na kupno tego Galanta, ale niestety inne wydatki...
Nie zapominaj Kunta, że masz tam - m.in. - nowy silnik, skrzynię, pachnącą tapicerkę skórzaną w jedynym słusznym kolorze i plastiki od rocznika 2002, zegary high-contrast, maskę, zderzak z pmgłowymi i dalekosiężnymi, bi-xenony, o ile dobrze pamiętam także audio za 2000 euro, hamulce z z Galanta E88 i pewnie jeszcze wiele wiele innych. Ten egzemplarz był wyjątkowy... |
|
|
|
 |
kunta [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 15:11
|
|
|
No tak tak )) Ja tylko piszę że egzemplarz egzemplarzowi nie równy |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 24-10-2006, 15:20
|
|
|
no dobrze,ale z tego co mi wiadomo, to auto jest po przejsiach (z tego co pamietam, Tomek mowil,ze ladowalo w rowie ). ale fakt auto piekne - piekniejszego galanta nie widzialem -sorry Roch, Twoj gal jest dopiero na drugim miejscu ,niektorzy pewno nie wiedza o jakim galu mowimy hehe
o idelanym stanie w tym momencie samochodu Kunty moze takze mowic Sebastian, ktory wymienial w nim zawieszenie - jak to powiedzial wymienial nowe rzeczy na nowe tzn Tomek przyjechal do nich do serwisu z nowymi (oryginalnymi) czesciami zawieszenia, i kazal wymienic, popimo iz Sebastian mowil, ze to co ma jest w stanie prawie idealnym i tak kazal wymienic. tak samo bylo z montowaniem xeonow, chcieli wcisnac jakis shit a Tomek powiedzial ze chce takie i takie, i pomimo iz mowili ze to nie mozliwe tak w Galu zadomowily xeony z tego co pamietam od Mietka ML
warto kupic auto o ktore poprzedni wlasciciel dbal , warto wtedy nawet ze tak powiem przeplacic za niego ...
no i na koniec zeby bylo wiadomo o co caman :
<serce>
moglbym godzinami wpatrywac sie w ten samochod, normlanie milosc mojego zycia, moge tylko powiedziec KUNTA - ZAZDROSZCZE CI AUTA
pzdr. |
Ostatnio zmieniony przez Rafal_Szczecin 24-10-2006, 15:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 24-10-2006, 18:29
|
|
|
No po prostu cud/miód galancik... Kurcze blade jakieś wolne środki finansowe i odpicować tak autko to normalnie massssakra... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 18:40
|
|
|
Ja jeśli swojego będę sprzedawał to pewnie pójdzie do znajomego, który będzie znał auto bo ceny rynkowe nie odzwierciedlają stanu faktycznego auta. Samochód od mitsumaniaka(zarejestrowanego w klubie czy nie) powinien byś klasyfikowany w odrębnej kategorii
Jest jeden na allegro, który budzi moje zaufanie. Taki coś koło 30kpln gość pisze, że serwisuje go u mechanika klubowego ale nie znam go z forum. Jakby ktoś był zainteresowany to dać znać to podbytam p.Tomka o ten samochód. Linku nie mam, jak znajde to wkleje, ale penie mnie ktoś uprzedzi
[ Dodano: 24-10-2006, 18:42 ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | no dobrze,ale z tego co mi wiadomo, to auto jest po przejsiach (z tego co pamietam, Tomek mowil,ze ladowalo w rowie ). ale fakt auto piekne - piekniejszego galanta nie widzialem -sorry Roch, Twoj gal jest dopiero na drugim miejscu ,niektorzy pewno nie wiedza o jakim galu mowimy hehe
o idelanym stanie w tym momencie samochodu Kunty moze takze mowic Sebastian, ktory wymienial w nim zawieszenie - jak to powiedzial wymienial nowe rzeczy na nowe tzn Tomek przyjechal do nich do serwisu z nowymi (oryginalnymi) czesciami zawieszenia, i kazal wymienic, popimo iz Sebastian mowil, ze to co ma jest w stanie prawie idealnym i tak kazal wymienic. tak samo bylo z montowaniem xeonow, chcieli wcisnac jakis shit a Tomek powiedzial ze chce takie i takie, i pomimo iz mowili ze to nie mozliwe tak w Galu zadomowily xeony z tego co pamietam od Mietka ML
warto kupic auto o ktore poprzedni wlasciciel dbal , warto wtedy nawet ze tak powiem przeplacic za niego ...
no i na koniec zeby bylo wiadomo o co caman :
Obrazek
Obrazek
<serce>
moglbym godzinami wpatrywac sie w ten samochod, normlanie milosc mojego zycia, moge tylko powiedziec KUNTA - ZAZDROSZCZE CI AUTA
pzdr. |
Co to za felgi na których stoi ten piękny galancik |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 24-10-2006, 19:02
|
|
|
borbet z avance model 2002 bodajze |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 24-10-2006, 19:30
|
|
|
drout napisał/a: | Linku nie mam, jak znajde to wkleje, ale penie mnie ktoś uprzedzi |
mowisz masz klik
z tego co pamietam byl taki gosc na MKP |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 20:25
|
|
|
A nie mówiłem, że mnie ktoś uprzedzi
To forum to sama przyjemność. I nie trzeba czekać kilku dni na odpowiedź
Dokładnie to ogłoszenie. Siakoś tak wzbudza moje zufanie. Ale właściciela jakoś nie mogę sobie przypomnieć z forum. Ale pewnie jest na MKP |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 24-10-2006, 21:35
|
|
|
Matejko napisał/a: | borbet z avance model 2002 bodajze | co do producenta sie zgodzę ale nie z modelem
Sa takie do kupienia ZOBACZ
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
dolf [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2006, 23:07
|
|
|
JA MAM GALA NA TAKICH FELGAH BORBETY 17" MÓJ GAL JEST Z 2001 AVANCE |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 24-10-2006, 23:45
|
|
|
roch_27 napisał/a: | co do producenta sie zgodzę ale nie z modelem |
eee to se tak strzelilem zeby fajno bylo |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|